- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
Vásárláskor is jön sms (zárolás), és a terheléskor is (tényleges levonás).
Úgy érted amikor a boltban bevásárolsz, két sms jön?!
Cégnél elfogadunk bankkártyát. Behúzzuk, és az összeg másnap a számlánkon van. Nem x nappal később. Másnap.Amiről Te beszélsz, az az előengedélyezés/zárolás pl szállodákban. Olyankor tényleg zárolják az összeget, mert nem tudják mennyi lesz a vége - monjduk szobaszervizzel, minibarral, vagy egyéb extrákkal, és a végén a pontos összeget húzzák le.
De ehhez a végén kell a kártya, vagy a kártyaadat."Így még van lehetőség reklamálni a banknál."
Ja, az erste bank is adott lehetőséget reklamálni a ppo ügyben. elhajtottak kétszer is. telefonon, és személyesen.De továbbra is tök jó, hogy te tudod az összes tranzakciódat fejből, aki meg nem, nos az sügér.
Aki nem tudja, hogy mire, és miért vonnak le hát azt tényleg csak sajnálni tudom.Azt nem tudom, hogy te milyen bank milyen szolgáltatásáról beszélsz, de ilyen dolgokról még nem hallottam. Én ha fizetek valahol, max pár percen belül kapok egy sms-t. Így ha olyankor jön egy sms, amikor nem fizetek, akkor az gyanús. És nem kell semmilyen tranzakciót fejben tartani.
Lehet elbeszélünk egymás mellett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest