- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabesz
őstag
Kétlem. Csak az veszi észre, aki:
1) Saját elszámolást tart, napi szinten tudja mennyije van még, mennyit költhet stb (idő+++)
2) Minden tételről értesítő, és a gyanúsaknak utánanéz (idő++)
3) Külön embere van erre (pénz++, idő+)
4) Netes kártyája van, ami mindig üres, és csak akkor vezet át rá, amikor vásárol (ő csak észreveszi a próbálkozást, de valszeg nem károsul)
Szerinted a fentiek hány %-a igaz a bankkártyájukat neten használókra? Ha egy ilyen eset után nem nézi át tüzetesen a részletes számlaösszegzőt, akkor nem fogja észrevenni, mert retek módon olyan az összeg, hogy aki nem fillérre kiszámoltan él, nem érzi meg, csak "valamire elment a pénz" feelingje lesz (az is csak enyhén).
A bankok pedig olyanok, hogy leszarják. Velem is megesett olyan pl, hogy egy netes vásárlásnál leemelte az összeget, de a vásárlás sikertelen volt. Ha nem sűrű bocsánatkérések közepette oldották volna fel a zárolást az összegről amint hívtam őket, azonnal hagytam volna ott a bankomat. Másik eset amikor a csomaghoz hirdetett két ingyenes ATMből való felvételt, nem vette ingyenesnek a rendszer (ezt is csak azért vettem észre, mert az előző okán belenéztem az elektronikus kivonatokba). Ezt is szóvá tettem, jóváírták. Itt most 250Ft/alkalomról van szó, és nekem nem fordult meg akkor valami nagy összeg a számlámon, és nem is éreztem meg. Ugyan ezt tette a PPO is, csak vélhetőleg tudatosan, aljas tolvaj módon (...persze a bank is tehette ezt tudatosan, hogy egy kis pluszt zsebretegyen valaki... mert megtehetik, nem észrevető összeg, senki sem törődik vele... ha utána számol az ember, hogy mennyit mentegethet így egy bank pl... embertelen), egy más nagyságrendben.Amióta bankkártyám van, nem mertem használni netes vásárlásra, és rögtön netkártyát kértem erre a célra. Egyszerűen nem hittem el, hogy van rendszer, ami megvéd attól, hogy bárki elmentse a kártya adatait, és akkor húzzon le róla magának egy kis zsebpénzt, amikor csak akar. Sajnos végül csak kibukott, hogy -nálunk legalábbis- vannak ilyen retkek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ CORE I5 12400 GAMER MAX PC 16GB DDR4 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 SUPER 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest