Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nézd, most megkerestem neked nagyhirtelen az egyik hivatalos oldalon.
[link]
Feltételezem, hogy nem kamuznak.
"No long-lived radioactive waste: Nuclear fusion reactors produce no high activity, long-lived nuclear waste. The activation of components in a fusion reactor is low enough for the materials to be recycled or reused within 100 years."
Ezzel párhuzamosan az üzemanyag párezer évig kitart, még kevesebb co2-t kreál mint a hagyományos atomerőmű, és gyakorlatilag nem csinál nukleáris hulladéklerakót a bolygó bizonyos részeiből amik párszázezer évig még sugározni fognak akkor is, ha az elvtársak újféle reaktoraiban a régi "szemetet" megint energiagyártásra lehet fogni.
Az összes csillag fúzióval működik az egész világegyetemben, gondolom ha lenne jobb, akkor nem így működnének, hanem úgy.
Most neki lehetne állni bizonygatni, meg százoldalas tanulmányokat idebiggyeszteni, de szerintem sok értelme nem lenne. Én elhiszem, hogy ez jó, és elhiszem, hogy ez a jó irány.
Csak k.rva bonyolult (még). Majd ha már rutinból megy az építése, akkor már sokkal egyszerűbb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- Dell Vostro 3510 /i5-1135G7/16GB/256GB M.2/WIN11/Magyar bill./Jó akku/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest