- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
dilajoska1 #175 üzenetére
Ilyenre nincs szükség Androidon. Annyit ér, mint az Avast, AVG, a memória "optimalizálók", task killerek és társaik... Persze, ha van felesleges 200MB RAM-od, biztos elfér...
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
dilajoska1 #172 üzenetére
Megis, mi a neve ennek a csodának?
Szerk.: túl szépnek hangzik, hogy igaz legyen.
Bár ilyenekre mas op rendszeren nincsen szükség. -
alkatraz3000
senior tag
válasz
dilajoska1 #170 üzenetére
Vagy csak azt mondja az a program. De ki tudja, hogy egyáltalán maradéktalanul tudta javitani, es milyen adatokat gyujt rólad.
Nem tudom elképzelni, hogy a hivatalos play áruházba kerülhet olyan app, ami root nélkül hozzáférést adhat a rendszer alapkomponenseihez. Root után tudom, hogy vannak ilyen appok, amik ehhez hozzáférést adnak.
-
pakriksz
őstag
válasz
dilajoska1 #129 üzenetére
nekem is volt ilyen kínaim, nekem sem fagyott. Sőt még mindig megvan, csak kaptam ingyen egy galaxy S2-t, és a jobb gps miatt azt használom, bár a 2 sim kártya hely eléggé hiányzik. Az S2 is stabil, nem fagy, persze első dolgom volt legyalulni róla a samsung hulladékát és repült rá a cyanogen mod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 3090 24GB , 32GB DDR4 , 960GB NVME
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest