Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nyisziati #20 üzenetére
Ügyes vagy valóban!
A Linuxos kapcsolat nincs meg egyedül...... (bambano-t ne sokkold azért ilyesmivel, ha nem muszáj)
Amúgy mindig értékelendő, ha valaki úgy érzi, ért hozzá, furcsállom, hogy ritkán látlak a Kezdő Linuxosok topikjában. Mindig kellenek hozzáértő segítők.
Ha már belelendülsz, itt van még két kezdőszintű topik:
E helyeken tudnál bizonyítani, nem ezzel a Facebookos rémtörténettel.
-
Épp az említett thermald kapcsán érdemes megnézni a két wikit csak érdekességképpen:
Thermald Ubuntuwiki
Thermald DebianwikiInnentől nem off:
Ahogy nézem, ez (az elsőre gondolok) jóval informatívabb
, mint a Kezdő topikban lévő Fedora 25 írás, a szerző jóváhagyásával én lecserélném a 25-öt 26-ra!
-
Túl sokan használják akik úgy gondolják, hogy értenek hozzá. Utána meg ugyan csak 1 hete használja, de már osztja az észt mindenfelé.
Ez egyébként csak a Fedora 26-ról szól, amit én nem ismerek. Az általad említett Mint-et valamivel jobban és ha már megjegyezted, hogy mindenki osztja az észt, én is megjegyezném, hogy sokan meg oltári nagy baromságokat írnak. Mint most te is!
Azt érdekes elképzelni is, hogy Mint-en nem boldogulsz, Debianon meg a wikije alapján simán.
Ilyen ökörséget írni, hogy nem a Mint meg az Ubuntu való a kezdőknek.......Én ismerem valamennyire a Debiant is, de sajnos nincs igazad. Ha valamire nem találsz megoldást az Ubuntu wikiben, az nincs is, a Debian wikiben meg kezdő igen nehezen boldogul.
Azt szoktam mondani, hogy csak az rakjon fel Debiant, aki a weboldalukról pontosan ki tudja választani, melyik rendszert szeretné feltenni!Abban igazad van, hogy csak Debiannal lehet tanulni a rendszert, a Mint-et felrakod és használod. Debian a már bizonyos alapismeretekkel rendelkező kezdőknek való.
Persze, nem tudjuk mi az amit Mint-en nem tudtál megoldani, de a saját bénaságod az nem a rendszer hibája, én jó pár teljesen wines embernek telepítettem a gépére Mint-et és évek óta nem kérdeznek semmit, csak használják. Kezdőként ezt meg tudom csinálni, Debiannal már inkább csak a hozzáértők szokták ezt megoldani, unattanded meg a többi ......
(#17) nyisziati
Ez hogy jön ide? Mármint, hogy te milyen ügyi FB mester vagy? Van valami köze a Linuxhoz, ha már a Fedorához nincs is?
-----------sorry az offért! ---------
Új hozzászólás Aktív témák
lo A Fedora egy olyan, a közösség által fejlesztett operációs rendszer, ami Linux kernelt és GNU programokat használ.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest