Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Elérni a 75KG-os testsúlyt, és év végére így kinézni:
Ajaj, ez nalam tavalyi ujevi fogadalom volt, ezert alltam neki heti 2-3x jarni tornazni.
Persze a 85 helyett 75kg-bol, meg a nyarra sorhas helyett kockahasbol semmi sem teljesult.Pont tegnap vettem elo a centit meg az aprilisig hebe-hoba vezetgetett kondi.xls-t, abbol sikerult megtudnom, hogy a 106-os derekbosegbol aprilisig leadott 6 centi maradektalanul, meg a combbol lejott 4 centi fele vissza is jott az ev vegere, mikoris szemmutet miatt 1 honapig nem voltam edzeni, raadasul a tavalyelotti bejglimergezeskor mert 85 kilot kettovel tullepem
(Nyaron volt ~80)Mondjuk annyi pozitiv hozadeka van az elmult 1 evnek, hogy joval vallasabb lettem, mellbosegre feljott 8 centi.
Meg regen 10 meter busz utan futastol mar kikoptem a tudomet, multkor sikerult 300 metert sprintelnem dombnak felfele anelkul, hogy leizzadtam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(Nyaron volt ~80)