- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Sörfőzés - csak óvatosan!
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkercso
nagyúr
Az is jó, amikor a laptopüzletbe beviszik a lapost. Gyors szemle: szét van maródva az alaplap és iszoinyatos szaga van.
- Mi történt vele?
- Lehugyozta egy kandúr - mondja a kedves ügyfél
Elmondásuk szerint nem túl polkorrekten küldték el utána az ügyfelet...kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
Azt hittem a top értékesítőnek pont az a dolga hogy a döntésképteleneket meggyőzze, hogy meg szeretnék venni a terméket...
Jó, kicsit túlreagálhattam No offense szintén.
De nehogy azt hidd hogy pl. nekem (pedig még csak nem is supportos) IT-sként nem agyf...ene amikor hibajegyben ezredjére ugyanazt kapom meg pepitában.
Ha ezerszer hülye az ügyfél, és te a hatodik alkalommal elhajtod hogy hülye vagy, persze, onnantól neked könnyebb.
Ha ezerszer megoldod a problémáját, ezeregyszer is jönni fog - ja persze azt elfelejtettem, hogy nyilván az SAP-ból közvetlenül felé megy a számla, tehát nem is a cég fizeti azt hogy szívok miatta hanem ő maga Szóval megéri. Remélem ez is érthető.
Konkrétan értékesítéssel nem foglalkoztam még valóban, de azt gondolom, ugyanígy megér lehajolni a hülye/döntésképtelen vásárlóhoz is, mert (szerintem) többször lesz meggyőzve hogy vásároljon, mintha rögtön kijelentenéd, hogy unod sokadjára is végigzongorázni ugyanazt, nem?
Amúgy megint csak no offense, lehet hogy engem megvezettek, de mostanában pont online marketinget tanulok, de úgy hogy még a Jordan Belfortot is nézegetem, és lehet hogy valamit félreértettem, de nem az, "Aki ilyet kérdez annak semmilyen kiegésztő szolgáltatást nem fogsz értékesíteni, pont a döntésképtelensége miatt... esetleg megkapod, hogy "majd megbeszélem apuval." " a tökéletes vevő?
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Fly More Kit - 2 akku - 3-as töltő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben