- Lelkiblog
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
updog
őstag
Azt hittem a top értékesítőnek pont az a dolga hogy a döntésképteleneket meggyőzze, hogy meg szeretnék venni a terméket...
Jó, kicsit túlreagálhattam
No offense szintén.
De nehogy azt hidd hogy pl. nekem (pedig még csak nem is supportos) IT-sként nem agyf...ene amikor hibajegyben ezredjére ugyanazt kapom meg pepitában.
Ha ezerszer hülye az ügyfél, és te a hatodik alkalommal elhajtod hogy hülye vagy, persze, onnantól neked könnyebb.
Ha ezerszer megoldod a problémáját, ezeregyszer is jönni fog - ja persze azt elfelejtettem, hogy nyilván az SAP-ból közvetlenül felé megy a számla, tehát nem is a cég fizeti azt hogy szívok miatta hanem ő maga
Szóval megéri. Remélem ez is érthető.
Konkrétan értékesítéssel nem foglalkoztam még valóban, de azt gondolom, ugyanígy megér lehajolni a hülye/döntésképtelen vásárlóhoz is, mert (szerintem) többször lesz meggyőzve hogy vásároljon, mintha rögtön kijelentenéd, hogy unod sokadjára is végigzongorázni ugyanazt, nem?
Amúgy megint csak no offense, lehet hogy engem megvezettek, de mostanában pont online marketinget tanulok, de úgy hogy még a Jordan Belfortot is nézegetem, és lehet hogy valamit félreértettem, de nem az, "Aki ilyet kérdez annak semmilyen kiegésztő szolgáltatást nem fogsz értékesíteni, pont a döntésképtelensége miatt... esetleg megkapod, hogy "majd megbeszélem apuval."
" a tökéletes vevő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Story 1: Párommal elmentünk gyűrűket nézegetni, volt egyedi elképzelésünk. Az ékszerüzletben azt mondták ezt így nem...
- Futás, futópályák
- Lelkiblog
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Androidos fejegységek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest