- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferensz
senior tag
válasz
Crystalheart #17 üzenetére
Jajj, ez ki is ment a fejemből, amikor írtam a mindent, a történelem eszembe sem jutott
Egyébként nekiálltam kibogarászni a betűket, az első szó valahogy így néz ki: спѵьндя , de sajna egyáltalán nem biztos, hogy ténylegesen is ezek, karaktertáblában találtam egy rakat hasonszőrű betűt. Formára hozzávetőlegesen így néznek ki. Bogozok tovább
@Eastman: Vodafone 845
. Amint hozzájutok valami normálisabb képkészítő eszközhöz készítek normálisabbakat.
-
válasz
Crystalheart #13 üzenetére
Én is szeretek mindent, ami orosz
A műszaki cikkeik elég tartósak. A mai napig működik a VEF rádió, az Eurika mosógépük, a metrok, a Kalasnyikov, a Junoszty kistévé, Lada, Niva stb... Az orosz emberek meglepően kedvesek, vendégszeretőek. Ha találkozik néha az ember orosz turistával, érdemes velük beszélgetni kicsit. Már aki tud oroszul, de nem rosszul
-
potyautas
tag
Inkább írd le az egész szöveget, mert így a betűket is nehéz felismerni, nem még megérteni.
A karaktertáblázatban megtalálod a cirill betűket. -
Eastman
addikt
Semmi nem látszik a betűkből Fecó. Zenittel fotóztad? Új, éles képek kellenek...
-
az első képen a felirat: tréner, a többit nem tudom elolvasni mert nagyon életlenek a képek
-
ferensz
senior tag
-
Иван
őstag
Hali
Hát elolvasni el tudom, kiejteni is, de lefordítani még nem megy, olyan szinten nem vagyok
Az is a gond, hogy a harmadik képen semmit nem látok. De ha kapok jó minőségű képeket, akkor beviszem órára és lefordíttatom szívesen.
mephi666: ha az akkor lehet nem viszem be, szal ezt tudnom kéne, trágár-e?
-
Probber
őstag
"mert nagyon szeretek mindent ami orosz"
-
mephi666
nagyúr
"szeretem a szpartak moszkvát... és ha cs*csös csajok sz*pják a f*rkam"
...de lehet, hogy megkopott az én orosz tudásom is az évek alatt
-
ferensz
senior tag
Jelenj meg.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szereztem ma egy melegítőfelsőt, amin cirill betúk találhatóak. Azt tudom, hogy a Szpartak Moszkva promo anyaga, és...
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest