Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferensz
senior tag
válasz
Crystalheart #17 üzenetére
Jajj, ez ki is ment a fejemből, amikor írtam a mindent, a történelem eszembe sem jutott
Egyébként nekiálltam kibogarászni a betűket, az első szó valahogy így néz ki: спѵьндя , de sajna egyáltalán nem biztos, hogy ténylegesen is ezek, karaktertáblában találtam egy rakat hasonszőrű betűt. Formára hozzávetőlegesen így néznek ki. Bogozok tovább
@Eastman: Vodafone 845
. Amint hozzájutok valami normálisabb képkészítő eszközhöz készítek normálisabbakat.
-
válasz
Crystalheart #13 üzenetére
Én is szeretek mindent, ami orosz
A műszaki cikkeik elég tartósak. A mai napig működik a VEF rádió, az Eurika mosógépük, a metrok, a Kalasnyikov, a Junoszty kistévé, Lada, Niva stb... Az orosz emberek meglepően kedvesek, vendégszeretőek. Ha találkozik néha az ember orosz turistával, érdemes velük beszélgetni kicsit. Már aki tud oroszul, de nem rosszul
-
potyautas
tag
Inkább írd le az egész szöveget, mert így a betűket is nehéz felismerni, nem még megérteni.
A karaktertáblázatban megtalálod a cirill betűket. -
Eastman
addikt
Semmi nem látszik a betűkből Fecó. Zenittel fotóztad? Új, éles képek kellenek...
-
az első képen a felirat: tréner, a többit nem tudom elolvasni mert nagyon életlenek a képek
-
ferensz
senior tag
-
Иван
őstag
Hali
Hát elolvasni el tudom, kiejteni is, de lefordítani még nem megy, olyan szinten nem vagyok
Az is a gond, hogy a harmadik képen semmit nem látok. De ha kapok jó minőségű képeket, akkor beviszem órára és lefordíttatom szívesen.
mephi666: ha az akkor lehet nem viszem be, szal ezt tudnom kéne, trágár-e?
-
Probber
őstag
"mert nagyon szeretek mindent ami orosz"
-
mephi666
nagyúr
"szeretem a szpartak moszkvát... és ha cs*csös csajok sz*pják a f*rkam"
...de lehet, hogy megkopott az én orosz tudásom is az évek alatt
-
ferensz
senior tag
Jelenj meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest