Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FatalEror
addikt
válasz
mexicanraven #31 üzenetére
Ebben egyet értek teljesen.De nekem tetszett a pite is és még most is nagy kedvencem,mondjuk az sokkalta minőségibb alkotás.
De ezt most álltalányban mondom mind játékra,mint filmre egy rakat kaki az egész régebben ha kiadtak valamit az jó volt most már csak a pénzhajhászás megy mindenhol mindegy,hogy mit veszel ha sz/r hanem 13k mindegy mit nézel meg ha jó hanem 1,3k,és azt érzem,hogy egy lehúzás az egész régebben pl DLC-kért sem kellet fizetni.
-
FatalEror
addikt
válasz
mexicanraven #26 üzenetére
Nekem egyszer jó volt,de még egyszer már nem nézném meg,és a jegyárat sem érné meg,de itthon megnézni délután jó volt.
kmisi99:Na ezt én se értem,mi is elszoktunk menni haverokkal néha meg volt,hogy csináltunk,de nem szoktuk felrakni faszbookra,magunk közt megbeszéljük röhögünk vicceken és kész.Vagy most azzal kell menőzni,hogy ki hol volt éppen vagy mi?
-
kmisi99
addikt
válasz
mexicanraven #26 üzenetére
Hát én fa*bookon csomó korombelinél láttam hogy miután volt valami buli mind project X néven rakosgatta fel a képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Home server / házi szerver építése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest