- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
talpalavalo
aktív tag
nem tudom, egy ideje nem használom a FB chat-et se az MSN-t nincs nekem erre időm, egyébként ideje volt hogy megoldják mert a FB chat finoman szólva is kicsi átláthatatlan és fagyos :S
-
tuskooo
addikt
Meg tudja mondani valaki, hogy mi a halálért kell minden MS-szolgáltatást korlátozni magyar accra? Gondolok itt az xboxra, wp7-re, erre...
-
Sweet Lou 6
addikt
-
ZaXXoN
tag
aMSN alatt is gyors a fileküldés. (linuxon)
Röhej, pidgin-ben a facebook chat már legalább 2 éves. Nem baj, Micro$oft is felébredt.
-
Sweet Lou 6
addikt
-
bAtt001
addikt
-
olbaidhun
őstag
Érdekes, hogy senki sem ír alternatív megoldásról. Nimbuzz-t használok ezer éve. Mindenkivel tudok chatelni, mindegy hová lépett be.. a legutóbbi verzióban egy ablakban, füles megoldással is..
-
PazsitZ
addikt
Üdvözítő a dolog, de normális IM klienssel már régóta van rá lehetőség.
-
LA_COSTE
senior tag
-
-
^Clown
addikt
Már egy ideje megy a 2011-es Messengeren a Facebook chat.
-
caizzz
senior tag
-
NPeete
tag
-
domby
csendes tag
és ez csak WLM-mel működik, vagy más egyéb kliensekkel is?
-
moonman
titán
-
Erasmus
őstag
-
Alexios
veterán
-
Toto25V
csendes tag
Nekem alapból nem lehetett.
De voltam olyan ügyes, hogy átállítottam a nyelvet alapértelmezettre a WLM profil weboldalán, onnan tudtam aktiválni a chatet, és aztán nyugodtan visszaállíthattam. -
h_rowley
tag
-
engusz
veterán
Nálam - valamiért - csak az látszik elérhetőnek a Facebook ismerősök közül, akik Messenger partnerek is.

-
Erasmus
őstag
-
Alexios
veterán
-
Erasmus
őstag
-
tDr1v3r
veterán
Kicsit baromság, mert kb. október óta WLM-ből beszélek a face-s ismerőseimmel. (igen, mindegyik profilom magyar)
Már értem, hogy miért mondják páran (moonman, etdc) a cikkeitekre hogy csak "vannak"...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest