Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz Male #95 üzenetére

nem véletlenül kezdtem egy hosszabb leírással, hogy mi megy, mi nem megy.

a kábel rész kb 6 weboldalról jött össze, illetve pár fórumos beszélgetésből. nagyon sok a félreértés, az AMD oldala nem teljes (Sapphire és XFX oldalon kint az eyefinity certified, AMD oldal nem ismeri ezeket az átalakítókat) és jellemzően olyan gyártókat hoz fel, amikről én még életemben nem hallottam (de legalább prisjakt/pricerunner, a helyi depo/arukereso sem). nekem csak kb +3rembe került ez a mutatvány, mert ahonnan jött a monitor, ott Sandberg féle (nemderültkimilyen) miniDP--DVI csati volt, xfx sapphire kifogyott, szóval a kábelt külön kellett Göteborgból rendelnem. ami göteborgi boltból lehet, hogy másnap délre itt a cumó, ha este 6ig rendeli az ember, de azért postaköltség tekintetében nem olcsó.

aztán ott az XFX is, az Eyefinity6 kitjével (alig lett volna drágább, és mégiscsak többféle miniDP átalakítóm lett volna), amiből van kettő, az egyik passzív (minek kellene olyan bárkinek is?), a másikban elvileg csak a miniDP--DP passzív, a többi aktív, de a leírás eléggé megtévesztő. szal szívás volt itt is.

ja, marketingben simán megy. egyébként én pl az Asus képviselet helyében (ők árulnak monitort és videokártyákat is) ha van főképviseletük, akkor kiraknék demozni egy eyefinity rendszert, egyrészt megtapogattatni (pl mennyire zavaró a káva demonstrálására), másrészt meg szerintem reklámnak se lenne rossz, Apple kirakatban az Andrássyn is kint a 30"as kijelző, vevőnyálatcsorgattatni (gondolom abból is hasonlóan hatalmas mennyiséget adnak el).

Új hozzászólás Aktív témák