- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- ASUS Transformer Book T101HA
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
dragon1993 #16 üzenetére
Ilyen az én formám. Megnézem gagyi minőségben, angolul, erre 2 nappal később kijön az 1080p és a magyar szinkron (hogy a fenébe lett hozzá szinkron mikor úgy volt, hogy be se mutatják?).
Ugyanez volt az Interstellarral is. Vártam hetekig a szinkronra, aztán egyik este meguntam és nekiestem felirattal. Mire végeztem fenn volt a szinkronos
-
The DJ
addikt
Mindkettőt láttam.
A The Machine nem volt rossz, de valamiért mégsem fogott meg annyira. Lehet csak az volt a baj, hogy nagyon fáradtan álltam neki anno nézni és az álmosság miatt nem tudtam annyira átadni magam a dolognak.
A Moon viszont tényleg szuper, már el is feledkeztem róla. Szerintem hamarosan megnézem még egyszer.
-
The DJ
addikt
Nem vagyunk egyformák, az is biztos, hogy nem tetszhet mindenkinek, de én eddig még csak pozitív véleményt olvastam a filmről.
Szerintem pont a párbeszédek azok, amik összetartják az egészet, nem éreztem őket felszínesnek egyáltalán. Még napokkal később is eszembe jutnak bizonyos mondatok és még mindig kattog az agyam ezen a jövőképen.
-
The DJ
addikt
HD még nincs tudtommal és annyira vártam már ezt a filmet, hogy nem bírtam ellenállni a késztetésnek, beértem a rip-el
(#4) BITBOYS: Olvastam port.hu-n a hozzászólások között, hogy játszották titanicon, de ez azért mégsem egy országos mozivetítés (amit megérdemelt volna). Szinkront sem kapott sajnos. Ha pesti lettem volna, akkor nem hagyom ki, de így nem maradt más opció, mint a netes téka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest