- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Én ma estére iktattam be, remélem nem csalódom.
-
Drenadar
veterán
huh tegnap megnéztem, nekem bejött ez az ex machine, kicsit ijesztő a vége de logikus
-
NeAndrew
csendes tag
Pont tegnap néztem én is, briliáns film. Nekem az autómata című alkotás jutott az eszembe róla.
-
zone
őstag
Én is ajánlanék pár filmet, bár lehet már láttad mindet. Kevés szereplős, karakter alapú: Az őslakó, Időbűnök.
Nem olyan régi a Snowpiercer, elég régi a Dark City vagy a Mátrix árnyékában megjelent két film: eXistenZ és 13. emelet. Anime kategóriában a Ghost in the shell filmek és a SAC plusz a Psycho Pass sorozat.
-
tnt512
csendes tag
Na erre nem számítottam, hogy ilyen hirtelen lesz szinkronos változat. Megvan a holnap esti program.
-
The DJ
addikt
válasz
dragon1993 #16 üzenetére
Ilyen az én formám. Megnézem gagyi minőségben, angolul, erre 2 nappal később kijön az 1080p és a magyar szinkron (hogy a fenébe lett hozzá szinkron mikor úgy volt, hogy be se mutatják?).
Ugyanez volt az Interstellarral is. Vártam hetekig a szinkronra, aztán egyik este meguntam és nekiestem felirattal. Mire végeztem fenn volt a szinkronos
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
dragon1993 #16 üzenetére
Rendes szinkron? Gyorsan lett
-
BITBOYS
addikt
válasz
dragon1993 #16 üzenetére
Nem is rossz minőségben
-
dragon1993
őstag
Közben van már szinkronos 1080p
-
The DJ
addikt
Mindkettőt láttam.
A The Machine nem volt rossz, de valamiért mégsem fogott meg annyira. Lehet csak az volt a baj, hogy nagyon fáradtan álltam neki anno nézni és az álmosság miatt nem tudtam annyira átadni magam a dolognak.
A Moon viszont tényleg szuper, már el is feledkeztem róla. Szerintem hamarosan megnézem még egyszer.
-
The DJ
addikt
Nem vagyunk egyformák, az is biztos, hogy nem tetszhet mindenkinek, de én eddig még csak pozitív véleményt olvastam a filmről.
Szerintem pont a párbeszédek azok, amik összetartják az egészet, nem éreztem őket felszínesnek egyáltalán. Még napokkal később is eszembe jutnak bizonyos mondatok és még mindig kattog az agyam ezen a jövőképen.
-
zone
őstag
"aki viszont látványos robotokra és műanyag dialógokra számít az inkább hagyja ki"
Ha így írtad volna, lehet kihagyom, mert ezt kaptam. Egy ilyen háromszereplős filmbe valódi karakterek illettek volna, de csak sablonos figurák szerepeltek, néha értelmetlen reakcióval, a párbeszédek nagy része is felszínes és jelentéktelen volt. Oké, a ház és a robotok jól néztek ki. Nálam 6/10.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Egy felirat azért jó lenne, ha már a mozikba nem adják. Még régebben néztem a trailert, már az megfogott, mondom ez is moziban nézős lesz. Erre tessék, nem vetítik.
-
Nordic
Közösségépítő
Kicsit féltem ettől a filmtől, mármint, hogy csak hype lesz és amúgy meg elszúrják, de úgy néz ki alaptalanul. Asszem én is bevállalom a "netes tékát". Az utolsó olyan sci-fi ami szórakoztatott és odaszögezett az évekkel ezelőtt az Appleseed/Appleseed - Ex machina voltak, de ugye azok meg anime-k nem mozifilmek. Élveztem az Interstellart is, de semmi egyéb, még egyszer nem nézném meg.
-
tnt512
csendes tag
Szinkron egyáltalán nem is lesz hozzá?
-
The DJ
addikt
HD még nincs tudtommal és annyira vártam már ezt a filmet, hogy nem bírtam ellenállni a késztetésnek, beértem a rip-el
(#4) BITBOYS: Olvastam port.hu-n a hozzászólások között, hogy játszották titanicon, de ez azért mégsem egy országos mozivetítés (amit megérdemelt volna). Szinkront sem kapott sajnos. Ha pesti lettem volna, akkor nem hagyom ki, de így nem maradt más opció, mint a netes téka.
-
BITBOYS
addikt
Pedig már játszották nálunk: 12 April 2015 Múlt hónap 18.-án volt a pótvetítés
-
Drenadar
veterán
kár hogy ide nem jutott el a mozikba...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Na, valahol itt kezdődik az, amit én scifinek hívok. Minden perce szuper, végig a székbe szegezi a nézőt....
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.11. Kitűnő hőmérséklet!
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest