- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Én ma estére iktattam be, remélem nem csalódom.
-
Drenadar
veterán
huh tegnap megnéztem, nekem bejött ez az ex machine, kicsit ijesztő a vége de logikus
-
NeAndrew
csendes tag
Pont tegnap néztem én is, briliáns film. Nekem az autómata című alkotás jutott az eszembe róla.
-
zone
őstag
Én is ajánlanék pár filmet, bár lehet már láttad mindet. Kevés szereplős, karakter alapú: Az őslakó, Időbűnök.
Nem olyan régi a Snowpiercer, elég régi a Dark City vagy a Mátrix árnyékában megjelent két film: eXistenZ és 13. emelet. Anime kategóriában a Ghost in the shell filmek és a SAC plusz a Psycho Pass sorozat.
-
tnt512
tag
Na erre nem számítottam, hogy ilyen hirtelen lesz szinkronos változat. Megvan a holnap esti program.
-
The DJ
addikt
válasz
dragon1993 #16 üzenetére
Ilyen az én formám. Megnézem gagyi minőségben, angolul, erre 2 nappal később kijön az 1080p és a magyar szinkron (hogy a fenébe lett hozzá szinkron mikor úgy volt, hogy be se mutatják?).
Ugyanez volt az Interstellarral is. Vártam hetekig a szinkronra, aztán egyik este meguntam és nekiestem felirattal. Mire végeztem fenn volt a szinkronos
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
dragon1993 #16 üzenetére
Rendes szinkron? Gyorsan lett
-
BITBOYS
addikt
válasz
dragon1993 #16 üzenetére
Nem is rossz minőségben
-
dragon1993
őstag
Közben van már szinkronos 1080p
-
The DJ
addikt
Mindkettőt láttam.
A The Machine nem volt rossz, de valamiért mégsem fogott meg annyira. Lehet csak az volt a baj, hogy nagyon fáradtan álltam neki anno nézni és az álmosság miatt nem tudtam annyira átadni magam a dolognak.
A Moon viszont tényleg szuper, már el is feledkeztem róla. Szerintem hamarosan megnézem még egyszer.
-
The DJ
addikt
Nem vagyunk egyformák, az is biztos, hogy nem tetszhet mindenkinek, de én eddig még csak pozitív véleményt olvastam a filmről.
Szerintem pont a párbeszédek azok, amik összetartják az egészet, nem éreztem őket felszínesnek egyáltalán. Még napokkal később is eszembe jutnak bizonyos mondatok és még mindig kattog az agyam ezen a jövőképen.
-
zone
őstag
"aki viszont látványos robotokra és műanyag dialógokra számít az inkább hagyja ki"
Ha így írtad volna, lehet kihagyom, mert ezt kaptam. Egy ilyen háromszereplős filmbe valódi karakterek illettek volna, de csak sablonos figurák szerepeltek, néha értelmetlen reakcióval, a párbeszédek nagy része is felszínes és jelentéktelen volt. Oké, a ház és a robotok jól néztek ki. Nálam 6/10.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Egy felirat azért jó lenne, ha már a mozikba nem adják. Még régebben néztem a trailert, már az megfogott, mondom ez is moziban nézős lesz. Erre tessék, nem vetítik.
-
Nordic
Közösségépítő
Kicsit féltem ettől a filmtől, mármint, hogy csak hype lesz és amúgy meg elszúrják, de úgy néz ki alaptalanul. Asszem én is bevállalom a "netes tékát". Az utolsó olyan sci-fi ami szórakoztatott és odaszögezett az évekkel ezelőtt az Appleseed/Appleseed - Ex machina voltak, de ugye azok meg anime-k nem mozifilmek. Élveztem az Interstellart is, de semmi egyéb, még egyszer nem nézném meg.
-
tnt512
tag
Szinkron egyáltalán nem is lesz hozzá?
-
The DJ
addikt
HD még nincs tudtommal és annyira vártam már ezt a filmet, hogy nem bírtam ellenállni a késztetésnek, beértem a rip-el
(#4) BITBOYS: Olvastam port.hu-n a hozzászólások között, hogy játszották titanicon, de ez azért mégsem egy országos mozivetítés (amit megérdemelt volna). Szinkront sem kapott sajnos. Ha pesti lettem volna, akkor nem hagyom ki, de így nem maradt más opció, mint a netes téka.
-
BITBOYS
addikt
Pedig már játszották nálunk: 12 April 2015 Múlt hónap 18.-án volt a pótvetítés
-
Drenadar
veterán
kár hogy ide nem jutott el a mozikba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch 2
- iPad topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szám
- GAMER PC - I7-3930K / ASUS GTX 1060 6GB / 16GB RAM / SSD / HDD
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest