Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
Én is ajánlanék pár filmet, bár lehet már láttad mindet. Kevés szereplős, karakter alapú: Az őslakó, Időbűnök.
Nem olyan régi a Snowpiercer, elég régi a Dark City vagy a Mátrix árnyékában megjelent két film: eXistenZ és 13. emelet. Anime kategóriában a Ghost in the shell filmek és a SAC plusz a Psycho Pass sorozat.
-
zone
őstag
"aki viszont látványos robotokra és műanyag dialógokra számít az inkább hagyja ki"
Ha így írtad volna, lehet kihagyom, mert ezt kaptam. Egy ilyen háromszereplős filmbe valódi karakterek illettek volna, de csak sablonos figurák szerepeltek, néha értelmetlen reakcióval, a párbeszédek nagy része is felszínes és jelentéktelen volt. Oké, a ház és a robotok jól néztek ki. Nálam 6/10.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Peugeot, Citroën topik
- Filmvilág
- Milyen légkondit a lakásba?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ASUS routerek
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest