Hirdetés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ivy.4.Ever
őstag
Én spec egy dologra lettem volna kíváncsi, hogy képes-e viberezni. A többi úgyse érdekel, mert egy S30+ rendszerű nokiaval vígan elvagyok - chat, email, film, zene - ami még annyira sem "rugalmas" mint a J2ME rendszerek. Egyedül a viber vagy egyéb voip hiányzik kicsit. Egy lapáttelefon meg csak kínokkal járna: túl nagy, figyelni kell rá, javítás horror összegek stb. Azt meg külön felháborítónak tartom, hogy egy win xp 512 rammal simán fut, de egy kézi ketyerének meg már kevés. Tudom nem teljesen ugyanaz a kettő, de elviekben ezt akkor is elfogadhatatlannak tartom. Az 1-2 éves termékciklusok pedig vérlázítóak fogyasztói és társadalmi szempontból is. A telefonon sérelmezett dolgok szinte egytől-egyig mesterségesen feltupírozott igényekből fakadnak és számomra azért sem teljesen releváns ez a teszt. Az ára valóban borsós, de talán lesz egyszer egy ilyen nem strapában is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 5400 14 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest