Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
outdoor
aktív tag
válasz
Ivy.4.Ever #42 üzenetére
-
ebegab92
senior tag
válasz
Ivy.4.Ever #42 üzenetére
Ezt a mentalitását a gyártóknak és fejlesztőknek én sem tudom elfogadni. Az 5 éves WayteQ Libra telefonom, ha nem a gyári dolgokat akarom használni, konkrétan használhatatlan (600 MHz ARMv6, 512 MB RAM). Értem én, hogy technikai fejlődés meg minden, de mikor '11-ben megkaptam a Galaxy Ace-em, '12-ben már majdnem a falhoz vágtam a szoftverek robbanásszerű hardverigény növekedése miatt...
Mondjuk mostanság kezd némi stagnálás lenni, mert már a belépő- és középszintű telók is teljesen jók, és nem vágja ki az ember az ablakon pár hónap után. Bár most meg már inkább az jelent problémát, hogy ahogy eddig se, eztán se fognak szoftveresen foglalkozni a telefonnal. Most a telefonok nagy %-a már eleve elavult Androiddal jön ki a piacra (5.1.1), és nagyon nagy %-uk pedig soha az életbe nem kapja meg a 6.0-t.
-
ebegab92
senior tag
válasz
Ivy.4.Ever #38 üzenetére
Ami biztos: a MediaTek 6572 512 MB RAM-mal tényleg kínszenvedés, ezt a telefon nyomogatása nélkül is ki merem jelenteni. A kijelző viszint szubjektív, egy rossz minőségűvel is együtt lehet ''élni'', nyilván egy jobb darab kevésbé bántja a szépérzéket.
Abban azért neked is igazad van, hogy vannak cuccok lehordva, aztán mégis kellemes csalódás tud lenni.
Ez a telefon a leírtak alapján a hardvernél vérzik el, de ott nagyon. Ha nem él az ember az Android nyújtotta rugalmassággal, akkor persze használható, de akkor meg minek rakott rá droidot a gyártó? Ez a teló MTK-val is jó lett volna, vagy ha már droid, akkor MediaTek 6582/6735+1 GB RAM. -
helixP
nagyúr
válasz
Ivy.4.Ever #38 üzenetére
Akkor mért olvasol teszteket, ha úgyse "nyeled be"?
-
helixP
nagyúr
válasz
Ivy.4.Ever #18 üzenetére
Hát, ha egy kijelző rosszul látható, akkor rosszul látható és pont. Ha a rendszer nehezen kezelhető, akkor nehezen kezelhetö.
A tesztelő látott már egy csomó telefont és meg tudja mondani mi jó, vagy mi nem egy kategórián belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Marvel Snap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest