- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Én nagyon megvagyok elégedve a játékkal.Kicsit vicces is hogy a játékban vannak "ámokfutók" is,mivel velem már történt olyan is hogy záróvonalon belül előztek meg.De nagyon jó kis játék. -
-
5000watt
aktív tag
Vettem egy Scaniát mentem vele 3 ezre kmétert meg vettem hozzá +1 tengelyt is de nekem nagyon csúszik... mondjuk billentyűzettel nyomom szerintem azért ....Kanyarokban csak pötyögetni lehet .... vagy vegyek rá gumit ?
-
5000watt
aktív tag
Mekkora a legnagyobb fuvar pénzbe ? és hosszban ?
-
-
5000watt
aktív tag
egyszer az én egyenlegem is a magasban lesz
de ahoz termelniük kell a dolgozóimnak
)
Hoppá most néztem hogy 5 percen belül írtam ....
-
válasz
5000watt #726 üzenetére
Amíg rendesen játszottam, addig voltak, most is van pár, de csak dísznek. Voltak szép piros-fehér-zöld kamionjaim, és egyszer csak átváltott -4milliárdra. Na akkortól minden csalást bevetettem. Van fent valamelyik fizika mod, meg a sebesség limitet kiiktattam, plusz az a motor mod. Egy dolgot nem szeretek benne, hogy a winamp gyorsbillentyűk nem mennek a játék közben. Külön meg nem másoltam be a játéknak zenéket.
-
apach
senior tag
-
apach
senior tag
válasz
Victoryus #725 üzenetére
nem vagy semmi!
Én még kb 15 szintnél tartok és kb 28-29 millával, de fogy rendesen.
nem tudok képeket csinálni sajna a gépekről de van vagy 8 gépem. (valós neveikkel).
Most egy MP4-s Mecivel zúgok róla van képem mutatom igaz este tegnap színt cseréltem már mert unalmas volt a gyári barna vagy milyen volt már nem tudom.
Ezzel tolom jelenleg most.
de már jó volna a 6x4-s meghajtás lánc alá igazán.
van vagy 10 garázsom is meg a többi gépemen dolgozók. úgyhogy, fog y lé. de megy azért is mert sokszor több sem talál fuvart így csak viszi a pénzt. nah meg, a tegnap esti csattanásom.
18% törés, motorhiba, megúsztam valamivel kevesebb mint 16 ezer euróból a javítást, plusz 500 valamennyi az Új szín.
Magnum belső nézet, (új nézet móddal persze).
Ez pedig megvan, csak most félretettem kicsit:
[link] Van légterelő a fülke mögött oldalt. Spoiler vagy mi az.
-
válasz
5000watt #724 üzenetére
Igen, a dupla hátsó kerekesek stabilabbak. Éljen a Valiant
Ahhoz van egy motor mod is, 1000le, és simán megy pótkocsival is 136-al. Csak kanyarban is egyenes megy tovább ekkora sebességgel. Egyébként hasznos a csalás. Mikor átmentem -4milliárdba akkor újrakezdtem, kapásból 14-es szinttel, milliókkal. A moddolt motort meg csak 28-as szintnél engedte megvenni. No azóta viszont nagyon megy a gép. Csak legalább törne... A Franciáknál meg nem lehet letörni a fizetőkapu sorompóját, és képes beleépülni a kamionba, ha fizetés nélkül lógnál át. Szóval van akció, csak keresni kell. Sajnos az utat se lehet levágni, nem tolerálja a program. Pedig Angliában vannak nagyon jó szerpentinek is. De a kedvencem a bányák poros bevezető útja, amin lehet driftelni is.
-
5000watt
aktív tag
Az elején persze volt egy 400 ezres hitelem
amit vissza is fizettem
Jah nézegettem itt hogy valakinek van ilyen péncsinálója....hát nem értem minek kell az amikor én csak annyit csinálok hogy 3x pihenek egy parkolóba és ezek meg termelik a pénzt
egyszer nem kellett használni ilyen pénzcsinálást.De viszont egy gondom van hogy ha kicsi tartályt vagy konténert viszek nagyon borulékony...kereke cserélésével vagy új kamionnal lenne a legjobb megoldani ? nézegettem vannak duplásak vagy nem tudom hogy hívják mikor egy tengellyel több kerék van nekik ,de azoknak kicsi a tankjuk ....
-
5000watt
aktív tag
(#720) apach : nyomnám én is multiba majd később megnézem hogy milyen lett a módosítás
(#721) Victoryus : engem nagyon leköt a játék ,de tény hogy nagyon sok dolog hiányzik belőle de a grafika szerintem nem olyan rossz vagy az élmény sem legalábbis számomra
Érdekes hogy az Fps ( Far Cry 3,Hit Man 2 ) utánígy vélekedem
-
Hogy nem unjátok még? Én mindig fellelkesülök, játszok pár napot, aztán mindig visszatérek a gta4-hez. Egyszerűen hiányzik a törésmodell ebből a játékból, meg a zsaruk, az akció. Néha végigmegyek a Zürich-Innsbruck-Bécs útvonalon, pótkocsi nélkül, az az egyik legszebb rész, meg ott már jártam élőben. Tényleg van némi hasonlóság.
-
-
apach
senior tag
válasz
5000watt #713 üzenetére
Én 120Km/h nál szoktam ilyeneket.Frontálisan de úgy, hogy a kocsi is arrébb repül szinte az útból.
Fékezés nélkül gó tovább.Persze a mostanság összejövő 30-40 ezer eurós javításokat nem igen csípem, de ez van. Meg amikor a besoroló sávból elém jönnek, azt imádom. 120Km/h nál szintén. De úgy, hogy nem is számítok rá.
Már nem izgat a szerviz, meg nem állok a célig.
Csak megyek ezerrel előre Motorhibával stb.
Volt hogy 60% os törés stb volt a gépemen.
-
apach
senior tag
valaki tudja, hogy jól láttam e, hamarosan kijön az a patch, amiben már a multizás is lehetséges lesz?
-
-
Valaki? Egy török profilt találtam, de az nagyon nem jó, hogy minden törökül van benne.
-
tud valaki egy mentést küldeni? Végre elértem a 12. szintet. erre lement az egyenlegem -14 milliárdra kb. Megvettem Linzben az új telepet, erre ez lett az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest