- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5000watt
aktív tag
Vettem egy Scaniát mentem vele 3 ezre kmétert meg vettem hozzá +1 tengelyt is de nekem nagyon csúszik... mondjuk billentyűzettel nyomom szerintem azért ....Kanyarokban csak pötyögetni lehet .... vagy vegyek rá gumit ?
-
5000watt
aktív tag
Mekkora a legnagyobb fuvar pénzbe ? és hosszban ?
-
5000watt
aktív tag
egyszer az én egyenlegem is a magasban lesz
de ahoz termelniük kell a dolgozóimnak
)
Hoppá most néztem hogy 5 percen belül írtam ....
-
5000watt
aktív tag
Az elején persze volt egy 400 ezres hitelem
amit vissza is fizettem
Jah nézegettem itt hogy valakinek van ilyen péncsinálója....hát nem értem minek kell az amikor én csak annyit csinálok hogy 3x pihenek egy parkolóba és ezek meg termelik a pénzt
egyszer nem kellett használni ilyen pénzcsinálást.De viszont egy gondom van hogy ha kicsi tartályt vagy konténert viszek nagyon borulékony...kereke cserélésével vagy új kamionnal lenne a legjobb megoldani ? nézegettem vannak duplásak vagy nem tudom hogy hívják mikor egy tengellyel több kerék van nekik ,de azoknak kicsi a tankjuk ....
-
5000watt
aktív tag
(#720) apach : nyomnám én is multiba majd később megnézem hogy milyen lett a módosítás
(#721) Victoryus : engem nagyon leköt a játék ,de tény hogy nagyon sok dolog hiányzik belőle de a grafika szerintem nem olyan rossz vagy az élmény sem legalábbis számomra
Érdekes hogy az Fps ( Far Cry 3,Hit Man 2 ) utánígy vélekedem
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Projektor topic
- Tesla topik
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L590 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,nVmeSSD,
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged