Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Vizibirka #62 üzenetére
Viszont ha a tranzakciókat tárolják, akkor azokból és az előző napi mentésből legenerálható a friss állapot. Tehát akár még lehetséges is lehet.
(#50) Kovács84:
A kiadó oldalán lehet olcsójért első 3 résztegyben ahogy látom, cd-n rendelni (pdf).
Érdekes hogy sokkal olcsóbb mint egy-egy rész külön. Biztos az a trükk hogy a kiadó így megszerzni a postacímedet is, a fizikai adathordozó miattAztán nem kell csodálkozni ha ha beköltöznek a hackerek
-
sh1n0b1
csendes tag
válasz
Vizibirka #53 üzenetére
Azért ez szerintem így meredek, de lehtséges.. én csak annyit hallottam, hogy pl az OTP Bank az összes adatát memóriákban igyekszik ntárolni, és csak nap végén menti le az adatokat merevlemezekre. Több okból: gyorsabb tranzakciók, nincs töredezés, ha feltörik, nincs adat a lemezeken, memóriákat meg nehéz áthook-olni... de majd jön vmi okos, aztán megmondja, hogy tévedek...
-
domi007
őstag
válasz
Vizibirka #53 üzenetére
Attól függ. Nem megyek bele most részletesebben, persze valszeg elkapnának egy idő után. De ha megírom a cikkeket, akkor a támadsái tervből majd minden kiderül...
Kérdezitek, mi ez a feltételes mód?
Mondom:Ma írtam egy PÜ-t az egyik moderátornak, a cikksorozat ügyében. Úgy gondoltam, hogyha legálisan akarom megosztani ezeket a szintén csak legális célra ajánlott infókat. Az illető kedvesen már ma válaszolt, és őszinte volt. Privát üzenetek tartalmát nem adom ki, de a lényeg kb. az: megtanácskozzák, hogy engedik-e. Tehát szurkoljatok srácok az elkövetkezendő 2-3napban!
(ja, és olvassatok ezerrel, talán fölkerülünk teljesen a címlapra
Így is megelőztük a jelenleg fent lévő PS3-at. Így tovább
)
DOMy
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A Motorola is Air mobillal készül
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest