- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh1n0b1
csendes tag
válasz
loszerafin #76 üzenetére
Viszont akkor inkább most kapják el, 10 évesen még nem büntethető, ha meg olyan, később is megcsinálja!
-
sh1n0b1
csendes tag
válasz
Vizibirka #53 üzenetére
Azért ez szerintem így meredek, de lehtséges.. én csak annyit hallottam, hogy pl az OTP Bank az összes adatát memóriákban igyekszik ntárolni, és csak nap végén menti le az adatokat merevlemezekre. Több okból: gyorsabb tranzakciók, nincs töredezés, ha feltörik, nincs adat a lemezeken, memóriákat meg nehéz áthook-olni... de majd jön vmi okos, aztán megmondja, hogy tévedek...
-
sh1n0b1
csendes tag
Tökéletesen!
Szerintem, ha már leírod hogy lehet feltörni, azt is leírhatnád, hogyan védjük le a mai napig széles körben elérhető legmegfelellőbb módszerekkel. Én pl nem kispályáztam, wifi routerem a következőképpen védett (kis paranoia, de ki tudja): MAC szűrés, WPA2+TKIP, jelszó 1x karakter random, portszűrés + szoftveres tűzfal a notin.
-
sh1n0b1
csendes tag
engem a notis társadalom által vezérelt wifi crack érdekelne... wardriverségről irhatnál egy cikket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Viccrovat
- BMW topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest