- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attici
őstag
Fűvel, fával nem gusztustalan dugni?
-
bambano
titán
Egyszer megkérdezték Woody Allent, hogy igaz-e, hogy a szex gusztustalan. Mire azt válaszolta: csak ha jól csinálják
-
Te jó ég! Ezt az állatságot!
Az ember mindenevő! Úgy mond a vegetáriánusok a rendellenesek, mivel ők mondanak ellent a természetnek, így nekik kéne szégyenkezni, akik ezen a véleményen voltak! Én meg nem dugok virágokat!
-
rarri
senior tag
Aki nem szeretkezik húsevőkkel annak úgy kell. Az legyen az ő problémája. Én részemről maradok a húsevő és a nem húsevő szenvedélyes vadállatoknál !
-
floatr
veterán
(Sok ember szerint a vega ember két lábon járó büdös komposzt, genetikai zsákutca, sorvadó testük rothadozó növényekből épül fel, így nem kívánnak velük intim kapcsolatba kerülni.)
A vicc az egészben, hogy az az indok h életmóddal járó közérzetváltozás, együttélési alapok, stb. fel sem merültek, pedig az tökéletesen érthető volna. Vszeg ezért kerülöm a vegákat, mert az agyukra megy a hiányos táplálkozás
-
Solad
addikt
Én se akarok velük.. elborzaszt a fűízű **** gondolata
[ Módosította: 7 ]
-
tildy
nagyúr
válasz
Crystalheart #76 üzenetére
Teljesen jó.
Ez pl. fokhagymás ecetes szószban tálalt kagyló volt... Isteni! -
Attici
őstag
Szerintem meg pont fordítva van, mert a vegák a büdösek!
Nálunk a cégnél is vannak és senki nem bírja elviselni a szagukat!Ráadásul a bőrszínük sem normális hanem elég sárgás! -
Horbal
őstag
válasz
Mijaz, hogy büdös...
Tegnap sült csülköt ettem ebédre, héjában főtt + grillezett krumplival + párolt lila káposzta... most is kajás lettem a gondolattól...
Már az illatától kész voltam, semmi nem lehet jobb ennél...Best of.:
-csülök (minden formában)
-Lábszár pöri (vörösboros) powa
-Vadhúsok, disznó, őz, nyúl, fácán mindegy jöhet ebben a sorrendben
-karaj minden formában
-tarja minden formában
-májacska rántva, resztelve
-pacal
-disznóságok, hurka-kolbász, tepertő stb nyami-nyami
-halak, ejjj egy jó kis halászlé annál nincs is jobb
-csirke, változó, de jöhet
-rák, polip, tengeri izék - nem vagyok fan de megeszem nagy duzzogvaAmi nem annyira:
-csiga - megkostolnám de szvsz nem jönne be
-osztriga - nemtom, takony érzésem van veleSemmiképp nem játszik:
-semmilyen rovar, pók faxom tudja mi
-kígyó
-kutya, macska, tengeri malacHús-hús-hús egyél húst a zöldségektől leszel olyan mélabús...
Hús-hús-hús egyél húst a zöldségektől hamarosan elbutulsz...
(Belga) -
-
NoLF
veterán
válasz
"Fúj, a kagylónak meg milyen állaga van már
Ezért nem jöhet szóba nálam polip meg csiga sem"
nem tudom ettél-e már ilyesmit, vagy csak szimplán nem szimpatikusak, de bizton állíthatom, hogy semmivel sem visszítaszítóbb, mint például a tofu.
-
shteer
titán
válasz
ez is egy hozzáállás... meg az "ami mozog az ehető" is
a "büdös" szintén szubjektív - pl a vadak húsának van egy jellegzetes szaga (nem mindenkinek büdös) viszont a belőle jól elkészített ételen ez már nem érezhető
szombaton őzpörköltet főzök
-
nervus.v
tag
Hát nekem 8, nem azzal fogom kezdeni a csajozást, hogy "bocs, eszel húst?"
-
Crystalheart
őstag
Hát ha egészségesebb, akkor más is
De mondom, engem nem érdekel, büdös.
tildy: Fúj, a kagylónak meg milyen állaga van már
Ezért nem jöhet szóba nálam polip meg csiga sem. Ejj... Meg a ráknak "mocsárszaga".
Különben sem akarok soha ízeltlábút enni... Nem, semmi állat, ami földön vagy vízben él, és nekem úgy jó.
-
nervus.v
tag
válasz
Crystalheart #73 üzenetére
Szerintem csak szimplán egészségesebb.
-
tildy
nagyúr
válasz
Crystalheart #73 üzenetére
Fehér húsa van, meg más az íze, de attól még hús.
De ajánlhatoma rákokat és kagylókat is fogyasztásra
És azok már nem is gerincesek...
-
Crystalheart
őstag
Figy, normális vegetáriánus nem hitből az, mint a vegánok többsége, hanem a) nem szereti a húst, b) egészségügyi megfontolásból, c) mindkettő. Namost a hal húsa valamiért más összetételű (érthető), asszem valami nincs benne, ami a rendes húsokban van, de ennél többet aztán tényleg nem tudok.
-
Crystalheart
őstag
válasz
FehérHolló #66 üzenetére
Tudod én úgy vagyok vele, hogy egy kaja nekem legyen jó szagú és jó ízű is. Ami nekem büdös, az lehet felőlem bármilyen jó ízű is, meg nem enném. Pl. hal
Abból az egyetlen, amit megennék, az az iglo tonhalrudacskák, mert annak már nincs semmi halszaga, még íze is alig, de édesanyám megaszonta, hogy aztatot nem szabad, mert tartósítják.
Hát nem fogok tüntetni, hogy hadd egyek. Azt sem tudom elképzelni, hogy pl hogy tudnak egyesek kaviárt enni, annál nem sok büdösebbet szagoltam én életemben.
twollah: bélszínszaglás megvolt, nem szeretem
Ez van, finnyás vagyok és semmiféle hússzagot nem bírok, legalábbis kajaként nem bírok ránézni. Mondjuk a nyers emberi vér az finom, muhaha
Amúgy a trágyára sem aszondom, hogy jó, csak hogy már megszoktam.
A kecsketrágya büdösebb.
Embernél meg szerintem egyénfüggő is. Nem mindenkinek ugyanolyan az emésztése. -
VaniliásRönk
nagyúr
Akkor vegaszexuálisok csak nők lehetnek, és mind leszbikusok is, mert a hetero szexet nem lehet megúszni állati fehérje nélkül.
-
törölt tag
Óóóóó, majdnem csúnyát mondtam, itt csöppen el a nyálam...
Crystalheart: a lényeg az, amit írtál, mindenki eszik, amit akar, ami jól esik neki, és kár tovább menni. Egyébként próbáld meg egyszer nem szagolni, hanem megenni
Ha pedig szagolni szeretnél, akkor szimatolj meg egy kis hátszínt, vagy bélszínt, azért az nagyon más, mint egy kis csirkemell. Továbbá nem mondtam, hogy a lószarszag jó, vagy rossz, csak hogy a vegák olyat finganak, és kiábrándító. Emígyen egy vega barátnőre bár groteszkül hangzik, joggal mondható, hogy tehééééén
Más: tudom, nem a reklám helye, de ha tehetitek, keressétek fel Budapest X. kerületben a Kakas éttermet, és egyetek sertést vagy marhát. No meg bármit, amihez adnak füstölt libamájat. Hát barátaim, a tér-idő kontinuum képes megszakadni egy-egy falattól...
-
fsb1000
nagyúr
Azt hittem itt nagytestű kutyusokról lesz szó. De ha nem, hát nem....
-
Peet210
őstag
válasz
Crystalheart #63 üzenetére
Nem értem ezt a máshogy húst
. A hús az hús akár röfög akár csipog akár csak a víz alatt tátog.
Egyébként a hal egészséges próbáld ki. Többféle hal létezik és ez ezeknek az elkészítési módja is többféle lehet.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Crystalheart #65 üzenetére
Az íze más, mint a szaga. Bár a szaglásnak van köze az ízleléshez, de nem egyenértékűek.
Halat és csirkét nem eszem, az nem hús.
-
Crystalheart
őstag
válasz
#64791808 #62 üzenetére
Nem ettem, de már szagoltam több húst is, nem ízlett
Szerintem meg mindenki egyen amit akar, csak ne süllyedjen holmi hitgyülis vagy jehovás szintjére, hogy nekiálljon agresszívan térítgetni. Ez igaz mindkét oldalra...
Egyébként meg szerintem nem szagoltál eleget lótrágyát, de mindegy...
Bárcsak olyan lenne, a trágyát túrom néha egész nap, én még szeretem is.
(Hiába, látszik hogy parasztembör vagyok...)
-
Crystalheart
őstag
-
törölt tag
Tudjátok milyen az, mikor egy vegetáriánus fingik? Nem hiszitek el b*zmeg, mint a lószar.
Bár ahogy ezek esznek, még egy jóízűt fingani sem képesek. Sajnálom, akinek a szervezete nem képes a húst feldolgozni, azt megértem.
De aki divatmajomságból eldönti, hogy menő húst nem enni, azt lenézem, megvetem, és roppant buta, beszűkült látókörű embernek tartom.
Érveljek? Lássuk csak őőő...
- resztelt máj
- lábszárpörkölt vörösborral
- provance-i pulyka
- mustáros sült tarja
- rántott karaj
- érlelt argentín ökörhátszín konyakmártással
- meg ugye a steak-ek
- májpörköltet ettél-e már?Ha a kecske nem állat lenne, akkor mondanám, hogy k*rjanak kecskét, de hagyják csak szépen békén. Ugyanis a kecskepörkölt jóféle vágott savanyúsággal...
Köszönöm, ennyit tudtam hozzátenni a témához.
Esmein: ez az írás röviden tömören nagyon "szájam íze szerint" íródott.
-
Peet210
őstag
Azért ez túlzás. Saját magukat teszik nevetségessé az ilyen emberek.
Még hogy döglött állatokból, ekkora marhaságot.
Miért ilyenekkel foglalkoznak ezek az emberek. Vajon nincs hobbijuk amivel lefoglalhatnánk magukat? -
tildy
nagyúr
válasz
Crystalheart #50 üzenetére
A hal mióta nem hús?
-
törölt tag
Hát, ha a hülyeség fájna, a kitalálót má' temetnék...
-
Crystalheart
őstag
válasz
FehérHolló #53 üzenetére
"Egyébként a vegetáriánusok (=most ebben az értelemben azok, akik semmi állatit nem esznek, se tojás, se sajt, se hal)"
Azaz a vegánok...
-
FehérHolló
veterán
Vagy csak vigyáz rá, tehát akár egy agyafúrt fórumozó is lehet.
Én jelentem, kibírok hús, sőt bármiféle élelem nélkül 3 napot. A dokik szerint 3 hetet is. Nyilatkozhatok a témában?
Egyébként a vegetáriánusok (=most ebben az értelemben azok, akik semmi állatit nem esznek, se tojás, se sajt, se hal) elég neccesen (különböző szintetikus porított vackokkall) tudják bevinni a szervezetükbe a csak állati eredetű esszenciális aminósavakat úgy, hogy nem érnek közben semmi állati eredetűhöz. Aki nem fogyaszt valamilyen formában ilyet, az vagy tudta nélkül kajál "állatot", vagy elég csúnya hiánytünetek jelentkeznek nála szűkös időn belül.
Különben velvetre ezt szerintem valaki odaírta hasból, a valóságtartalma igen erősen megkérdőjelezhető az eredeti cikknek.
-
Crystalheart
őstag
-
shteer
titán
válasz
Crystalheart #50 üzenetére
volt már vega barátnőm, szerencsére nem gondolkodott így
de volt szerencsém belekóstolni abba az étrendbe is (természetesen ha magamnak főztem, volt hús a tányéromon)
vannak finom vega kaják, de nem tudnám elképzelni az étrendem hús nélkül (gyúrok is)
-
Crystalheart
őstag
Namost, a vegán nemcsakhogy húst nem eszik, de tojást és tejet sem, meg halat sem. Hogy húst nem eszik valaki, az egy dolog, ha valaki nem gyúrós monstrum, lehet pótolni tojással, tejjel, meg hallal. Szóval érzitek
-
BITBOYS
addikt
Te jószagú málnabokor
Vegan: Nálad meg mi csapta ki ennyire a biztosítékot? Legalább válaszolnál a kérdésekre amit hozzád intéztek, vagy most egy másik nick alatt folytatod tovább?
-
twollah
nagyúr
aszentfasz
-
pink75
aktív tag
Kb. 6-7 éves koromtól fogva nem eszek húst (csak ha be vagyok rúgva, mint állat) - mindenféle ideológia nélkül.
-
törölt tag
válasz
SystemRoot #37 üzenetére
A "természetes táplálkozási szokások" résznél fog ellent mondani, érzem.
-
brownus
veterán
ilyen az igazi elhivatottság
egyébként én szoktam olyan napokat tartani, hogy csak növényi eredetű ételeket fogyasztok, pl. e-hét péntek és szombat ebédjére a vegafutártól rendeltem ebédet, amik lúgosító hatásúak lesznek.
és van igazság amit Vegan mond, a családban is, haverok közt is vannak, akik mellüket verve húst-hússal zabálnak, meg is látszik rajtuk
pár okosság
->
Azért élünk, hogy együnk, vagy azért eszünk, hogy éljünk?
Ételed legyen gyógyszered, gyógyszered legyen ételed!
Mértékletesség.
-
shteer
titán
válasz
SystemRoot #37 üzenetére
Mi termesztjük őket.
Tenyésztjük
-
sgergi
veterán
Nekem egyik tanárom szokta mondogatni:
Először kezdték a marhákkal, hogy kergék, így nem lehet őket megenni. Aztán jött a sertés, akinek fáj minden végtagja, így ezek is kiestek. Ezután a Rába habzik, így halat sem lehet enni. Legutóbb a csirkéknek kezdett el folyni a taknyuk, így már csirkét sem eszünk. A legújabb pedig a melaminos tej, így azt sem lehet már inni. És tudjátok mit gondolok? Hogy ezt az egészet a rohadt salátamaffia kezdeményezte!
Visszatérve az eredeti íráshoz: Ha a hülyeség fájna..., Egyébként nekem senkivel sincs bajom eredetileg, csak hagyanak békén a baromságaikkal.
-
NoLF
veterán
senkit nem akarok megbántani, de a vegák, vegánok általában nem a túlcsorduló intelligenciájukról híresek, legalábbis az én tapasztalataim alapján.
legjobb az volt, mikor Angliában egy kis hölgy tagliatelle quattro formaggi-t rendelt (négysajtszószos tészta), s mikor megkérdeztem, hogy kér-e a tetejére egy reszelt kis parmiggiano-t (parmezán sajt), mondta hogy nem, mert vegán.
akkor hallottam elsőnek ezt a kifejezést, meg is kérdeztem, hogy az pontosan miben különbözik a vegetáriánustól, s kifejtette. tehát azért nem kért sajtot a tetejére, mert a parmezán tejből készül, és az bizony a tehénkétől származik.
nagyon nehezen bírtam ki röhögés nélkül, de valahogy mégis sikerült, s bizony megkérdeztem tőle, hogy szerinte a négy sajtból készült szósz milyen alapanyagok felhasználásával készült?
ja, hogy nem olvasta az angol feliratot el igazán az olasz ételelnevezéseket alkalmazó étlapon, csak annyit látott, hogy nincs benne hús.
aztán megkérdeztem, hogy de azt ugye tudja, hogy tésztát rendelt?
persze, ezzel tisztában volt.
ekkor megkérdeztem, hogy vajon tudja-e hogy bizony a tésztában tojás is tlaálható, azt pedig nem a fáról szedjük?
szegény leány sírva szaladt ki az étteremből, engem pedig majdnem kirúgott az agyoniskolázott főnököm, hogy elzavartam a vendéget.
természetesen a lány szülei is elég mérgesen néztek rám, de hát... -
Hasek
Közösségépítő
Szerintem legelőször is arra kellene rávenni az embereket, hogy ne öljék halomra egymást, és fogadják el a másikat, azután jöhetne bármi más....Mondjuk akkor már a probléma is semmis lenne...
-
Vegan
újonc
Üdv!
Vegán vagyok 3 éve. A cikk szerintem is bulvár szintű, kár energiát pazarolni rá, viszont a hozzászólások...
A legtöbb "kedves" húsevő úgy fikáz minket, hogy még saját bevallása szerint sem képes pár napnál többet kibírni húsfogyasztás nélkül. Én ezt a "kúvakeménycsávóvagyokosztmegmondom" fröcsögést a legnagyobb gyengeségnek tartom. A húsevők szemét egyszerűen csípi, hogy lehet egészségesen, jóízűen élni mindennapos vérfürdő nélkül is. Szerintem szánalmasak vagytok! Próbáljátok ki a másik oldalt, és akkor talán értelmesebben is hozzá tudtok szólni a témához. -
EQMontoya
veterán
nem félek az ilyen hülye ideológiák vallóitól, a természetes szelekció idővel úgyis vagy belterjessé teszi őket, vagy csak szép csendben kipusztulnak.
-
Crystalheart
őstag
válasz
Cathfaern #25 üzenetére
Hmm... nem szeretem a húst.
Ezzel az egész család is így van
Anyámnak jött amúgy az ötlet 17 éves korában, és ő táplálkozási dolgok miatt. Pár betegségnek így sokkal kisebb a valószínűsége. Egyébként fennáll az a dolog is, hogy ha valakit húsevés nélkül nevelnek föl, akkor utálni fogja. Még ha nem is konkrétan ellene nevelik
Ez már csak így van nálam, a barátnőválasztási procedúrát méginkább megnehezíti.
A vegan az nem eszik tejterméket meg tojást sem, semmi állati eredetűt. Na ez azért hülyeség szerintem, mert veganként aztán tényleg lehet szép kis tápanyaghiányt összeszedni az évek során. Mi viszont kecskéket tartunk és ~ napi 10 liter tej elfogy, a mennyiség évről évre nő, de még jóideig nem éri el a maximum kapacitásunkat.
Már csak azért sem lehetnénk khmm... humánusak az állatokkal (de hülye szókapcsolat), mert a tejgazdálkodás természetes velejárója az évi kb egytucat levágandó kecskegida, és a rosszul tejelő anyákat sem tarthatjuk meg gazdaságossági okokból ugye. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Crystalheart #24 üzenetére
Kicsit OFF topic, de szerintem belefér. Azt mondod nem az ''állatok megmentése'' miatt lettél vegetáriánus, akkor megkérdezhetem, hogy miért? Csak mert ismeretségi körömben csak ezt hallottam még.
Más: Mi a különbség a ''vegetarian'' és a ''vegan'' között? -
Crystalheart
őstag
Én vegetáriánus vagyok.
A cikkben leírt dolog meg... Akkora baromság, amekkorát ritkán hall az ember... (Aki eleve csak azért vega mert hogy ''jaj szegény állatok'', az meg... khmm... nem gondolkodik.) Valaminek akkor is kell szerepelnie a ''hírekben'', ha épp nem születik gyereke valami noname ''sztárnak''.
Azért kérem a másik oldalt is, ne nagyon vetegessétek el a sulykot az antivega-vonalon túlraMert lehet vegetáriánusnak lenni úgy is, hogy minden szükséges tápanyagot megkap a szervezet, csak az érdekes üzleti körülmények miatt enyhén drágább manapság a hagyományos étrendnél.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
[link]
Én ennyit találtam. -
Rive
veterán
Elég sokan elvi alapon lesznek vegák, mondván: miattuk állat ugyan ne szenvedjen. Ezen elvi alap mentén tényleg elképzelhető némi ellenszenv azokkal szemben, akiket ez a szempont nem igazán érdekel. A dolog paralel változatai elég sok területen megtalálhatóak, a pártpreferenciáktól a környezetvédelmen keresztül a kedvenc műfajokig.
SZVSZ ez eddig tisztán személyes ügy. De az efféle ellenszenvet elvvé emelni szerintem tömör hülyeség. -
PazsitZ
addikt
Ennyi erővel az ő testük meg egy rohadó komposzt...
Könyörgöm, normááális?
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Ja van még. MIért kapcsolódik a vegaság a nőkkel a fejemben? Van valami alapja ennek az általánosításnak, hogy a vegák nagy része nő?
-
törölt tag
Szerintem ez így jól is van. Ha valaki velem azért nem fekszik le, mert húst is eszem, akkor az nagyon jó. Én ugyanis ilyen idiótákkal nem fekszem le.
''...aztán jött az erdész, és mindenkit elzavart a picsába...'' -
Geller72
veterán
Két dolog: ..én még életemben nem tapasztaltam olyan büdöset, mint amikor egy ismerősöm, aki vegacsávó, eldurrantotta magát..
2:...az ember alapvetően húsevő...
Ismerősöm azért lett saját bevallása szerint vega, hogy lefogyjon...ezzel szemben felszedett nem egész 3 hónap alatt 13 kilót. Jó, nem állítom, hogy nem lehet lefogyni, de le lehet akkor is, ha nem nélkülözzük étrendünkről a húst. Én kb egy hétig tudok meglenni hús nélkül, de utána már megremeg a szemhéjam.. -
luciferc
őstag
azért érdekelne, hogy egy ilyen vegaszexubúbánatos picsa/pöcs (az ilyenekre ez a legenyhébb szó nálam, bocs) ki is tudja szúrni (szag, tapintás, stb által, steak zabálás megfigyelése nem ér) nagy biztonsággal a csúcsragadozókat, vagy csak akkor nem tetszik neki a dolog, ha tudja, hogy a másik húsevő. Mert ha nem tudja kapásból kiszúrni, akkor bizony ez is csak egy trendi balfaszság.
mod: mondjuk az én testem atomokból épül fel, persze ők biztos tudják, hogy egy hidrogénatom hogyan került a szervezetembe.
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
Ha azzal jönnek, hogy az extrém húsevőknek gusztustalan a szaguk, akkor még el is hiszem, mert lehetne benne ráció, de pusztán elméleti alapon, miszerint ''döglött állatok húsából épül fel a testük'', nem kicsit vicces.
Bizonyos népcsoportok szaga egyébként tényleg khmm... szokatlan, elsősorban az általuk fogyasztott táplálék, ezen belül is a fűszerek miatt, de ez egészen más tészta.
Én speciel dohányossal nem létesítek szívesen testi kapcsolatot... -
Probiker
aktív tag
És akkor a ''menő'' vegaszexuális emberkék ki is húzatják a hátsó fogaikat? Mert biza nekik is megvannak a ''dögevő'' fogaik. Huzassák ki az összeset, azt marad az első pár foguk, mint a tapsihapsinak
Az emberi hülyeség határtalan.... -
Esmein
nagyúr
Ja igen, még valami. Húsevő ''humanoid''-ot tehát emberszabásút említ, ami vagy arra utal, hogy aki húst eszik az csak emberszabású, nem pediglen Homo Sapiens, vagy a nem húsevő majomfélékkel szíves örömest ágyba bújnak.
-
Yutani
nagyúr
Jah. Jelentsen fel, mert mégsem kérődző vagyok...
Egyébként semmi gond azon vegákkal, akik valamilyen oknál fogva egészségi okokból kénytelenek elhagyni a húst az étrendből.
Azonban a meggyőződéses emberekkel csak a baj van: láttuk, mihez vezet a meggyőződés az elmúlt 100 éveben; nehogy a dögevő embereket kezdjék majd el írtani, táborokba terelve, kényszermunkára ítélve, stb.
Szerk1
Jut eszembe egy vicc:
- A vegetáriánus nő miért nem nyögdécsel, sikongat szex közben?
- Mert nem hajlandó elismerni, hogy néhány deka hús képes akkora örömöt szerezni...
Szerk2
A vegaszexualitás nem egy újfajta fétisőrület takar, csak a húsevő humanoidokkal való szex teljes elutasítását.
És akkor jön majd a lóval, szamárral, kecskével, stb-vel való dugás, mert azok legalább növényevők, és így kevésbé gusztustalanok, mint a húsevő humanoidok...
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
Szerintem nagyon jó lehet ilyen szakértőnek lenni, kjapsz egy csomó fizetést, és néha irgalmatlan baromságokat állítasz cserébe. Esetéeg megsértesz valakit.
-
zsiga667
addikt
Nincs ezzel semmi probléma. Ha valaki ennyire sötét attól normális ember amúgyse akar semmit, ha meg annyira jó bőr, egy este kibírom hogy mosolyogva hazudok és füvet zabálok. Aztán másnap reggel leküldök egy jó kis zsíros pacalt véreshurkával meg duplasajtburgerrel, legalább nem kell sokáig magyarázni neki hogy jó volt szép volt ennyi volt.
-
Esmein
nagyúr
Toleráns embernek tartom magam, nincs bajom se a vegákkal se a homoszexuálisokkal se a dendrofilokkal. Nem érdekel ki mit hova rak, vagy nem rak, de hogy állati temekből állok az erős. Ne legyen menő vegának lenni, vagy vegaszexuálisnak. Legyen normális hogy elfogadjuk egymást.
(ettől persze nem értek velük egyet)
-
_az
senior tag
rohadt növénygyilkosok
-
dr faustus
senior tag
A vegetarizmus remek indok a klikkesedéshez.
-
Coyot
őstag
Nagyon ráérhetnek azok az emberek, ha van idejük ekkora fa*zágokkal foglalkozni
-
Pukkancs
aktív tag
Egy étlapon láttam az erre való bölcsességet ami úgy szólt, hogy:''nem azért kűzdöttük fel magunkat a tápláléklánc csúcsára, hogy aztán vegetáriánusok legyünk''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo ''A vegaszexualitás nem egy újfajta fétisőrület takar, csak a húsevő humanoidokkal való szex teljes elutasítását. Egy...
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest