- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: A csámcsogás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A lényeg szerintem az, hogy értsük egymást, meg olvaható legyen a tartalom. Ebben a helyesírás annyira nem ront, bár én mindig igyekszem maximálisan betartani, másoktól nem várom el a tökéletességet. Persze bizonyos mértékig fontos, de amikor egy bejegyzés alatt arról szól a hsz-ek fele, hogy az író miért nem képes nagybetűvel kezdeni a mondatot, na ott baj van. Mármint nem az íróval, hanem azzal, hogy erről van szó.
Igényességről külön bejegyzést lehetne írni. Ez tényleg általános probléma, de azzal hogy valaki nem ír 100% helyesen, attól még lehet az élet más területein igényes vagy fordítva. Én pl azon szoktam kiakadni, hogy az emberek miért néznek blockbuster és reality szemeteket, miért vesznek gagyi bögreszetteket (hangtechnikai értelemben), meg miért csatlakoznak be az alpári fikatengerbe a cikkek topikjaiban.
Új hozzászólás Aktív témák
lo sajnos le lett tiltva a hozzászólás Geller_1972 bejegyzésében ahol az a gond hogy a gyereknek nincs ideje enni az...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- További aktív témák...
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Dell Latitude 5421 - i5 11500H/16GB/256GB SSD/Windows 11 ÁFÁ-s TOUCH
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 2in1 /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ FHD IPS X360 több db
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest