- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Én most ilyet veszek mert jobban véd plusz még üvegfólia is lesz rajta. Most azon leszek, hogy vigyázzak rá mert sok pénzem megy el rá. Már alig várom, hogy elküldhessem és visszakapjam. Nagyon tetszik az A70 és most tök unalmas a Xiaomi redmi note 4-et használni 😕 pedig ez sem rossz teló amúgy.
-
Imi1981
veterán
Már nem tudom szerkeszteni. A többi is olyan osdzehathatós és csatos tok volt. Még sosem használtam olyat. Lehet jobban védene esésnél mert abban is szilikontokban van plusz még ott a külső műbőr takaró fedelek amit kicsit túl is nyúlnak a telefon szélénél. Erre gondolok [kép] Mondjuk ennél a toknál pont nem lóg túl annyira de a lényeg látszik.
-
bul07
nagyúr
1link jó jelenleg a négyből
Öcsémnek vastag tok nélkül telefont nem adunk a kezébe, általában mikkor szál ki a buszból az öléből esik is ki a telefon
-
Imi1981
veterán
Nem védem a Samsungot mert ugye én vagyok a másik aki leejtette de szerintem az ilyen nagyon vékony kávás mobilok könnyen törnek. A barátnőm Xiaomi redmi note 4 telója sokkal nagyobbakat esett és semmi baja de persze ott sokkal vastagabb a káva. Ami meglepett az, hogy oké elrepedt a kijelző de egyből meg is halt! Lehet tényleg az oled érzékenyebb. Legközelebb nagyon vigyázok rá az biztos.
Szerintetek az ilyen tokok jobban vedenének az esésnél [link] [link] [link] [link]
-
BerserkGuts
addikt
-
atosan
veterán
Tudtommal az oled panelek érzékenyebbek a koccanásra/esésre.
-
Deck
titán
válasz
szabi__memo #489 üzenetére
Az esések vagy vagy helyzetek. Ez azért ne, hogy már a Samsung hibája legyen, hogy valaki leejti a készüléket.
-
hogabesz
aktív tag
Én is csak azt tudom mindenkinek javasolni, hogy nagyon vigyázzon rá. Az enyém kb. 1 méterről esett járólapra, pofával lefelé. Az elején üvegfólia a hátulján kijelzőn túlnyúló tok volt. Zenét hallgattam rajta, a jelenség ugyanaz, kép nincs hang volt. A jobb alsó saroknál látható, hogy sérült de nem törött. Szerintem bátran mondhatjuk, hogy a készülék semmilyen szinten nem ütésálló. Nem is vártam el, hogy atomtámadást kibírjon, de az előtte használt Honor 8 ha nem esett le havi szinten, akkor egyszer a 2,5 év alatt mégsem volt soha semmi baja. Szerintem ez az oled panelnek lesz valami gyengesége. Hétfőn hívom a szervizt, aztán meglátom mi lesz. Most egy kicsit ideges vagyok...
-
bul07
nagyúr
Nincs már
És a +1 év jótálláshoz se kell már
Itt leírva minden -
atosan
veterán
Nem találom a Samsung oldalán a telefonbregisztrálásának a lehetőségét. Ez már nem létezik?
-
imi4199
tag
Sziasztok! Most tervezem egy ilyen telefon beszerzését. A kamera makró képességeit próbálta valaki? Elfogadható? Sokat kellene közeli képeket készítenem autó alkatrészekről...
Köszi! -
Nekton
aktív tag
Szia!
Csak az a tok véd jól, amin nincs kivágás a káván. Haverom vett egy hiper szuper ütésálló tomokot az alján kivágással. Kicsit nekikoccintotta a fémszélű asztalnak pont azon a helyen, már tört is a kijelző.
Ja, és fontos, hogy a káva fölé érjen kicsit körbe, mert úgy a kijelző csak akkor érhet bármihez, ha valami csúcsos felületre esik.Reset: géphez kötve, vagy neten keresztül tudod törölni. android.com/find
Vagy: megadod a képernyőkódot a szerviznek. Anélkül nem vehettél fel arcot, vagy ujjlenyomatot.
-
törölt tag
Bár drágább, de én a Samsung szervízt javallanám. Egyrészt marad a gari, és nem kell aggódnod ha esetleg gyárilag pusztul meg valami benne.
Szépek ezek a mai telefonok, de nagyon sérülékenyek sajnos.
Nekem a Note9 zúgott kb félmétert betonra. Hál'Istennek a Protect tok megvédte.Sok sikert.
-
Imi1981
veterán
Tök nélkül. Ma hozta a futár a tokot de azt már nem érte meg :( . A telenorba mikor vettem nem volt tok ezért rendeltem hozzá gondoltam pár napot kibírok így. Hát nem sikerült. Mindegy próbálok már nem idegeskedni rajta mert úgyse tudom visszacsinálni. De mindenképp javítva lesz. Jó lenne valahogy resetelni mert vannak rajta fontos adatok. De be van állítva ujjlenyomat, arcfelismerés és minta is. Samsung szerviznél ez nem gáz de ha máshol csináltatom hogy tesztelik az új kijelzőt?
-
Imi1981
veterán
Kösz mindkettőtöknek! Az üvegfólia nem sérült! Csak alatta a kijelző de szerintem az alja ért földet először mert ott van repedés. A kijelzővédő üveget kidobtam a kukába mérgemben de igazából az csak pofáraesésnél véd. Én voltam béna. Ha nem erős fényben nézem nem látszik semmi. Itt már nincs rajta az üveg [kép]
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Hát hamar búcsúzom a fórumtól egy időre mert leejtettem a telefont és a kijelző nem működik 😭 . Biztosítás nincs mert sose törtem telefont gondoltam nem kell erre most összejött 😞 . Samsung szerviz 53 ezerért cseréli, GSM szervizek 37 és 40 ezerért. Még nem tudom melyikkel csinaltassam de csak jövő hónapban mert már kiköltekeztem. Samsung szervizzel marad a garancia de nagyon drága, gsm olcsóbb de elveszik a garancia. Nagyon szomorú vagyok 😞. A vicc hogy ma jön hozzá tök és üvegfólia (bár az volt rajta ami nem is sérült). Vigyázzatok rá mert könnyen baja esik! Nem esett nagyot csak keményre csempére. Alig látszik valami és mégsem működik a kijelző [kép]. Telefon amúgy működik és hívni is tudom és ki is csörög. Az arcfelismerő feloldja a kijelzőt (hallom a hangját) csak ugye nem látok semmit. További jó telefonozást nekek! Még visszatérek egyszer :) .
-
Grawens
senior tag
válasz
DonMaster #454 üzenetére
Természetesen független, ugyanis törvényi szabályozás írja elő a forgalamzókra vonatkozólag, hogy az eladásra kínált készülék megnevezésében, vagy a termék leírásában láthatóan fel kell tüntetniük a sim korlátozást. Ha jól emlékszem a telekomnál "/SL" jelzéssel volt ez megoldva, a többi szolgáltató webshopját sohasem néztem.
-
Grawens
senior tag
Természetesen. Lehet félreérthető voltam. Nem úgy akartam kifejezni, hogy csak a fent linkel Nilkin tok rontja a készülék esztétikáját, hanem azt, hogy nagyobb észrevehetőbb mértékben mint a gyári.
Az üvegfóliával kapcsolatban teljesen igazad van. Mérlegelem a kockázatot.
Más:
Tegnap kicsit betojtam, hogy a tegnapelőtt érkezett U2ASF5 frissítéssel elszúrtak valamit, mert a tegnap délelőtti Telekom VoLTE incidens bizony nem jött jókor. -
Deck
titán
Vannak vékony tokok és inkább azzal rakom az asztalra vagy bárhova mint nélküle, csúszik is rendesen a kézben is.
(Nillkin Super Frosted)
Amit vettél az se vékony tok ellenben nyitogatni is kell és az is ront a telefon esztétikáján, ahogy te írtad.Az üvegfólia meg véd a karcoktól és attól is, hogy betörjön az üveg és csak 2mm és ha bármi van nem kijelzőt cserélsz csak üvegfóliát.
-
Grawens
senior tag
Én örülök, hogy végül a gyári Wallet Cover-t vettem meg és nem mást.
Kövezzetek meg, de szerintem nagyon elrontja a készülék esztétkiáját ez a tok, a védőfóliáról már említést sem teszek.
Szerintem a tok: Túl vaskos. A matt befogadókeret (mivel nem átlátszó, mint a gyári) kiemeli annak vastagságát. A flip ajtó belső felén a kártyatartó "kidudorodik" ha bármit beledugunk? +3k különbséggel szerintem a gyári tok a befutó. -
Iller
tag
válasz
DonMaster #441 üzenetére
Utána olvastam a neten ahogy te is meg tetted és nem független le van írva a Telenor oldalán . Így nem értem a kérdésedet. Oda van írva hogy élő szerződés esetén csak akkor fügetlenitik ha ki fizeted a ködbért, ha feltöltös telefont veszel fügetlenitik ingyen a helyszínen. Google
-
atosan
veterán
Bixby cuccokat hogyan lehet tiltani vagy eltávolíttani? Egy kivételével mindegyiknél szürke a letiltás gomb. Egyáltalán mire érdemes használni?
-
bala68
csendes tag
Ha ez segít az enyém T mobilos de telenoros kártyával használom.
-
DonMaster
addikt
törvény ide oda, én ugy tudom törvény szerint ingyen függetlenitik 2017oktoberi törvény ota, ha lejárt a hüsség,
de mint lentébb irtam nyilván olcsobb már függetlenként adni mint késöbb baszkodni vele hogy kodot igényel és beirni stb. eröforás pazarlás ha függöként árulják.nyilván emiatt tettem fel a kérdést, itt is hogy aki ott vett az tudja biztosra hogy milyen, de attol még ügyfélszolga az mondhat mást, de a tény az tény marad.
#439) Sharkweb
én ebben a törvnyi izében nem vagyok biztos, max ha listaáron veszed akkor de efiként enm hiszem hogy kötelezö függetlenként adnia. bár nyilván anyagi és késöbbi problémák elkerülése maitt sokkal jobb megoldás ugy adni,
(#440) kali_c
jjah igen azt modnták , csak hogy a telefonos üszf meg azt mondta hogy függö .
emiatt vagyok a sehol , hogy akkor most wtf?
de ha itt azt mondjátok akiknek van hogy független akkor az 100%.köszi az infokat.
-
DonMaster
addikt
jo de vettél vagy ezt mondod,?
kérdeztem telenor topicban is, és ott meg azt írják hogy független.
kérdeztem telenor telefonos üszf-et ott meg hogy függő .
akkor zsákba macska.
köszi#436) Csocsesz75
ha van rá lehetöséged és téynelg telenortol vetted és tennél vele 1 probát emg irnád pls. de amit irtál hogy a szoft független az reményt ad hogy függetlent árulnak, csak valszeg nem tudják mit árulnak.
-
DonMaster
addikt
Hali
van olyan aki telenortol vett a70 dual-t ?
ha igen megmondaná, hogy független gyárilag? -
Szfkitti
újonc
Sziasztok! Tapasztalta más is, hogy dobálja a hálózatot, sokszor nem megy a 4G?
-
Dimond G
senior tag
válasz
snecizero #400 üzenetére
Ahogy érzed!
Én személy szerint egyiket se tapasztaltam, ami miatt így együtt azt mondanám, hogy eladom és veszek másikat!
Nagyon sok(k) telefon volt már a kezembe és nem csak középkategóriás, hanem csúcs készülék is!
Nem mondom, hogy ez a csúcs, de én szeretem! De nézzük sorra, amit írtál!Gyenge ujjlenyomatolvasó:
Eleinte nekem is kellemetlen volt ez a tény! Aztán ráraktam az üvegfóliát (0,33 mm), majd beállítottam 2 db ujjlenyomatot. A kijelző érzékenységet csak később kapcsoltam be! Azóta már begyakoroltam és nincs bajom vele!
Amúgy az arcfelismerése nagyon gyors! Ez talán pótolja az előbbit! Egyszerre a kettő, meg nekem tökéletes! Persze nem hibátlan az ujjlenyomatolvasó ez tény!Gyenge hangszóró:
Nos én szoktam zenét hallgatni a hangszóróján és ha nem teszek másik telót oda amiből ugyan az szól, akkor nem zavar ahogy szól! Ha igy akarod állandóan hallgatni órákon át, akkor venni kell mellé egy hangszórót ami döngeti a basszust és kész! Ha meg fülesről tolod a zenét, akkor meg olyan mindegy!Gyenge wifi:
Ebben nem vagyok szaki, de nekem az otthonira elég gyorsan feljelentkezik, pedig wifi elosztóm van! Nem rendesen van jel és erős!
Szerintem nem a telóval lesz ott a baj!Melegszik a teló ki is kapcsol ha túl melegszik:
Örülj neki, hogy kikapcsol ha túl melegszik! Legalább lehűl és lehet tolni vele újra!
Na meg gondolkodjatok már (és itt mindenkihez szólok, aki erre panaszkodik)!
HŐSÉG VAN! Mit gondoltatok, hogy mit fog tenni a teló, amikor nem birja a meleget? Kikapcsol! Ahogy mi is megyünk árnyékba ha nem bírjuk a meleget!
Na meg mikor melegedett fel és kapcsolt ki? Azt tudjuk? 4K videónál!
Mert más telóval nem fordult elő, ugye?
Szóval, ha ezek miatt nem szeretnél ilyen telót, akkor ne is vegyél! Tied a döntés!
Utóirat: A gyenge kamera kimaradt!
Amúgy ez se igaz, de már mindegy! -
atosan
veterán
Ez a frány Telekom és GLS, semmi értesítést nem küldenek, hogy merre jár a csomagom. Erre reggel fél 9-kor dudál a futár hogy meghozta
Marha nagy telefon, szerencsére. Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Be lehet azt állítani, hogy ha lefelé simítok az értesítési sáv jöjjön le? Ne keljen annyit nyújtóznom. -
kali_c
tag
Ma megkaptam én is. Az érdekelne, hogy az állapotsávot hol lehet beállítani, hogy lefelé húzással előjöjjön. Nem találom. Az A40 tudta.
-
Imi1981
veterán
-
snecizero
senior tag
Köszönöm az észrevételeket.
120000 ft ért nekem sokkal nagyobbak az elvárásaim. Mondjuk egy 50000 ft telefonba még beleférne. Az aksi idő és a gyors töltés az nagyon vonzó. Maradok a xiaomi vonalon. Ennyi pénzért már nagyon jó telefont veszek.
(Xiaomi mi9 se) -
Imi1981
veterán
Ha valaki mérte már légyszíves írja le mennyi idő alatt tölti fel gyorstöltéssel 100%-ra és mennyiről indult . Nekem utoljára majdnem 3óra volt 8 %-ról 100%-ra úgyhogy az szerintem nem gyorstöltés volt pedig arra volt állítva.
-
foreverNokia
csendes újonc
És Mikor lesz teszt erről a mobilról
?????
-
Imi1981
veterán
válasz
snecizero #400 üzenetére
Az ujjlenyomat olvasó tényleg gyenge. A wifi szerintem nem rossz (átlagos) . A hangszóró teljesen megfelelő . Bár én nem játszok telón de eddig még csak nem is langyosodott soha! Aksi brutál jó! Egy két pici hiba van de összeségében szerintem jó teló. Pesze attól függ hogy tudod megvenni mert független árában azért körül kell nézni mik vannak még. Nekem amúgy nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hatalmas kijelző, integrált ujjlenyomat-olvasó és extra gyors töltés jellemzi a most bemutatott Galaxy A70-et.
- Óvodások homokozója
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Nők, nőügyek (18+)
- Last Epoch
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest