Új hozzászólás Aktív témák

• DeFranco

nagyúr

válasz DeFranco #95 üzenetére

Beszereztem én is egyet a 8 cm-es példányból, és a hozzá szilikon rögzítőkből is egy csomagot. A rögzítők jók, egyszerű kezelni, és szerintem a keménysége pont jó. Rugalmas, de azért jól tart. A csomagolás csillagos ötös, egyszerű, de nagyon elegáns.

A venti nem rossz, tényleg teljesen csendes, ez a jó oldala, de a teljesítményéről nem tudom, mennyire mondhatok jókat. 1500 körül forog az alaplap szerint, hátra fúj ki a gépből, de a kezemet odatéve csak egy jelzés szintű légáramot érzek.

Ebben az elrendezésben van hátul betéve, annyi a különbség, hogy most már 50 (CPU) és 40 (HDD) fok van belül, mert a szobában melegebb van annál, mint amikor a kép készült :). A processzor hőmérséklete nem változott, a winchester viszont hűvösebb lett 2 fokkal.

A hozzáértők megcáfolhatnak, de én arra számítottam, hogy a processzor hűtését is fogja segíteni.

Várom a hozzászólásokat arról is, hogy ez kb. normális, vagy átrendezéssel, más megoldással lehet-e még javítani a hűtésen, mert szerintem a venti jó, és szeretném 70%-ról 100%-ra javítani az értékelését :)

Új hozzászólás Aktív témák