- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
Moonline. #128 üzenetére
Napi bányász
Anno én is vettem, durva hogy ennek a sztorinak már több mint 10 éve! Én is szerettem volna még venni ventit, de tényleg egyik pillanatról a másikra eltuntek. Lehet volt valami vaj a fülük mögött, de tény hogy a pénzünkért cserébe nagyon jó ventiket kaptunk! -
DarkByte
addikt
Srácok, ez a márka megszűnt? Van egy 12cm-es coolerem tőlük ami a kis Atom-os home serveremet hűti és nagyon meg vagyok vele elégedve. Most vettem új gépet amibe megint csak szeretnék két 12-eset de úgy látom ez a cég szőrén szálán eltűnt. Felvásárolták őket vagy csődbe mentek?
-
Gismo
addikt
Most takarítom ki a gépemet, és az elejében lévő 2db Englide venti oldalán Yate Loon feliratot találtam
-
Nitz
tag
sziasztok , segítsetek lécci. van egy Asus Vintage V2 gépházam ez az a gépház ->:[link] , nem műanyag hanem fém vagy mi a jó isten, és a hátsó ventilátor benne elég hangos pedig ki volt takarítva is de vissza lett téve és most is hangos. nem annyira zavaró de azért mondjuk egy fél óra után már idegesít xd egy informatikus mondta hogy nem kell bele új ventilátor mert a gépház kialakítása miatt hangos, de nem hiszek neki mert amikor megvettük a gépet egyáltalán nem volt hangja , kibaszott halk volt egy ici pici hang volt de az alig észrevehető, tudtok valami jó és HALK ventilátort ajánlani ami persze jól is hűt? maximum ilyen 5-6 ezer környékén gondoltam.
köszi a segítséget előre is mindenkinek -
zsola32
őstag
sziasztok
szerintetek hogyan oldható meg a következő problémám:
4 ventit tennék a házba (12v) de csak egy slot van az alaplapon.
silverstone lc 20 - gigabyte h55m usb3köszi a segítséget
-
Gismo
addikt
Tényleg nagyon elvannak tűnve, pedig eddig a legjobb ventik amik a gépemben valaha voltak. Bár még Aquában lehet venni 8 centiset.
-
englide
csendes tag
Sziasztok!
Engedjétek meg, hogy büszkélkedjek egy kicsit
Újabb díjat nyertünk külföldön!
Olasz pcsilenzioso.it oldalnál jártak az n.zerok, két nagy név (Noctua, Nanoxia) mellett nyertünkweboldalunkat most frissítjük
[link] -
Kofler
tag
Nekem Sharkoon Silent Eagle 12 cm 2000 RPM-el és egész tűrhető a hangja. Meg van egy másik ventim amit a TT házamhoz adtak alapból (naracssárga lapátok, 1500 RPM) és nemigazán tetszik a hangja. Lehet hogy beszerzek egy ilyen Englide-ot mert annyi jókat írtok róla hogy kedvet kaptam hozzá én is
-
Vasinger!
nagyúr
Nekem nem jött be ez az N.Zero 120. :\
Nem hangtalan és eléggé kicsi a teljesítménye is. Részemről ennyi. -
Ribi
nagyúr
Amit én vettem annak sajna elég fura szélzaja van.
Kb mint a régi propelleres repulők. Az a csattogó szélzaj.
5 és 12V-n is.
Azóta sem használom, hogy megvettem -
kem
addikt
Ennek örülök! csak így tovább Englide!
-
SPC3RUN
tag
nekem van 3 englide n.zero-m kb 4hónapja,
nemrég vettem melléjük hogy ne unatkozzanak
egy artic cooling 80mm, 3db titan 80mm 2500hűtőt
englide nemforog 2500at , de az artic cooling elbujhat a kb 1400as fordulatán
sokkal hangosabb az englide-nál
szóval csak ajánlani tudom
azért nem vettem 4db englide-ot mert ahol veszem ott kb mindíg kivannak belőle fogyva -
englide
csendes tag
válasz
DeFranco #103 üzenetére
Teljesítmény/zaj/ár arányban jók vagyunk, nem lehet semmi gond a ventivel.
Itt van egy link, több nagy név is szerepel a listán, kb azonos fordulatszámú ventiket érdemes összevetni, természetesen.
[link]Más, külföldi tesztekben is a 2 nagy név (Scythe, Noctua) mellett vagyunk zajban/teljesítményben. Árban nem
-
englide
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest