Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engineer086
Modder
Lehet furcsa lesz ezt tőlem hallanod, de egyet kell értsek veled abban,hogy bár nekem tetszik a fólia textúrája mégis nagyon, unom hogy ma alig van olyan moddolt ház, amiben ne fedeznénk fel egy kevéske karbon fóliát.
Először én sem ilyet akartam használni, pont ebből kifolyólag.Tömegközlekedési eszközökön látható hirdetésekhez használt, körperforált fólia volt az első gondolatom, de aztán rájöttem, hogy az nem a leg praktiusabb megoldás (a lyukakban megtapad a por, a festék lepereghet róla tisztítás során, a nyomatóval való szinezés meg horror áron lett volna), ezért maradtam a karbon fóliánál. A plexi festésével szemben bitang strapabíró a felülete. Igyekeztem csak a legszükségesebb helyeken használni, hogy ne ez domináljon a házban. -
Engineer086
Modder
Köszi, örülök, ha tetszik!

Egy napja zajlik a teszt üzem, használom filmnézésre, bögészésre, jelenleg CAD programmal rajzolok és később ráengedek egy látványterv renderelést is a gépre, de eddig semmi jele annak, hogy a táp túlmelegedne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 3
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- alza vélemények - tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi