- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engineer086
Modder
Lehet furcsa lesz ezt tőlem hallanod, de egyet kell értsek veled abban,hogy bár nekem tetszik a fólia textúrája mégis nagyon, unom hogy ma alig van olyan moddolt ház, amiben ne fedeznénk fel egy kevéske karbon fóliát.
Először én sem ilyet akartam használni, pont ebből kifolyólag.Tömegközlekedési eszközökön látható hirdetésekhez használt, körperforált fólia volt az első gondolatom, de aztán rájöttem, hogy az nem a leg praktiusabb megoldás (a lyukakban megtapad a por, a festék lepereghet róla tisztítás során, a nyomatóval való szinezés meg horror áron lett volna), ezért maradtam a karbon fóliánál. A plexi festésével szemben bitang strapabíró a felülete. Igyekeztem csak a legszükségesebb helyeken használni, hogy ne ez domináljon a házban. -
Engineer086
Modder
Köszi, örülök, ha tetszik!
Egy napja zajlik a teszt üzem, használom filmnézésre, bögészésre, jelenleg CAD programmal rajzolok és később ráengedek egy látványterv renderelést is a gépre, de eddig semmi jele annak, hogy a táp túlmelegedne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest