Hirdetés
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engineer086
Modder
Lehet furcsa lesz ezt tőlem hallanod, de egyet kell értsek veled abban,hogy bár nekem tetszik a fólia textúrája mégis nagyon, unom hogy ma alig van olyan moddolt ház, amiben ne fedeznénk fel egy kevéske karbon fóliát.
Először én sem ilyet akartam használni, pont ebből kifolyólag.Tömegközlekedési eszközökön látható hirdetésekhez használt, körperforált fólia volt az első gondolatom, de aztán rájöttem, hogy az nem a leg praktiusabb megoldás (a lyukakban megtapad a por, a festék lepereghet róla tisztítás során, a nyomatóval való szinezés meg horror áron lett volna), ezért maradtam a karbon fóliánál. A plexi festésével szemben bitang strapabíró a felülete. Igyekeztem csak a legszükségesebb helyeken használni, hogy ne ez domináljon a házban.
Új hozzászólás Aktív témák
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi