- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engineer086
Modder
Lehet furcsa lesz ezt tőlem hallanod, de egyet kell értsek veled abban,hogy bár nekem tetszik a fólia textúrája mégis nagyon, unom hogy ma alig van olyan moddolt ház, amiben ne fedeznénk fel egy kevéske karbon fóliát.
Először én sem ilyet akartam használni, pont ebből kifolyólag.Tömegközlekedési eszközökön látható hirdetésekhez használt, körperforált fólia volt az első gondolatom, de aztán rájöttem, hogy az nem a leg praktiusabb megoldás (a lyukakban megtapad a por, a festék lepereghet róla tisztítás során, a nyomatóval való szinezés meg horror áron lett volna), ezért maradtam a karbon fóliánál. A plexi festésével szemben bitang strapabíró a felülete. Igyekeztem csak a legszükségesebb helyeken használni, hogy ne ez domináljon a házban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Fotó állvány eladó
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest