Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
miért kell neked ilyeneket írnod? miért kell nekem mindig logoutot olvaSnom???
miért nem múlik már aminek már rég múlnia kellene? miért hiányZik és szeretem még mindig? miért nEm tudom utálni amiéRt már nem szeret? miért kEll mindig az eszemben járnia? miért agyalgok mindig a múlTon a jövő heLyett? miért nEm tudoK kitörni a szomorúság börtönéből? miért nem lehetett megBocsátani azt ami Egyáltalán nem megbocsáThatatlan? miért bíztam benned annyira mint még senkiben soha? miért nem hiTtél nekem mikor tudtad, hogy csak a rövid, egyenes utakat Ismerem? miért gondoltad miNdig a szavaim rosszabbik értelmét hiszen én sosem így értettem? miért vAgyok túl erős a halálhoz és túl gyenge az élethez nélküled? miért nem adhatom neki az életem valakinek aki talán azt értékelni is tudná? miért nem tudok örülni annak, hogy most talán boldogabb mint velem volt? miért tudom, hogy erre is csak azt mondaná, önérdekvezérelt vagyok? miért hiszem az előzők és következők ellenére is, hogy csak vele lehetek boldog? miért nem tudok már olyan lazán viselkedni társaságban mint előtte? miért érzem magam megfáradtnak és szétzúzottnak egy következő kapcsolathoz még 3 hónap után is?Ennyi
K.O.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest