Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
miért kell neked ilyeneket írnod? miért kell nekem mindig logoutot olvaSnom???
miért nem múlik már aminek már rég múlnia kellene? miért hiányZik és szeretem még mindig? miért nEm tudom utálni amiéRt már nem szeret? miért kEll mindig az eszemben járnia? miért agyalgok mindig a múlTon a jövő heLyett? miért nEm tudoK kitörni a szomorúság börtönéből? miért nem lehetett megBocsátani azt ami Egyáltalán nem megbocsáThatatlan? miért bíztam benned annyira mint még senkiben soha? miért nem hiTtél nekem mikor tudtad, hogy csak a rövid, egyenes utakat Ismerem? miért gondoltad miNdig a szavaim rosszabbik értelmét hiszen én sosem így értettem? miért vAgyok túl erős a halálhoz és túl gyenge az élethez nélküled? miért nem adhatom neki az életem valakinek aki talán azt értékelni is tudná? miért nem tudok örülni annak, hogy most talán boldogabb mint velem volt? miért tudom, hogy erre is csak azt mondaná, önérdekvezérelt vagyok? miért hiszem az előzők és következők ellenére is, hogy csak vele lehetek boldog? miért nem tudok már olyan lazán viselkedni társaságban mint előtte? miért érzem magam megfáradtnak és szétzúzottnak egy következő kapcsolathoz még 3 hónap után is?Ennyi
K.O.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs