- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
Igaza van, szerintem. És sem foglalkoznék jelenleg vele a helyében. Plusz ő is írta, hogy a symbolpack nélkül nem is fog menni.
A 8, 8.1-en működésről: Nem, symbols nélkül nekem sosem volt képes jól működni, egyébként meg persze, hogy megy, hisz a donated verzió automatikusan letölti és a program mappájába és használja, a nem donated verziónak meg manuálisan kell letöltened és a bemásolni.
A pontos szerepét én sem értem,de a fórum alapján arról lehet szó, hogy segít megérteni a DWM működését, és annak segítségével lehet megírni, és működésre bírni ezt a kis DWM-hacket.Az meg, hogy minden új verzióval szétmegy, azért van mert MS folyamatosan variálja a DWM működését, így ami itt még működött, ott már nem fog. És bár tisztelem bigmuscle-t a munkájáért, azért nem bánnám, ha MS valamikor - még ha opcionálisan is, de - visszapakolná a rendszer "alapfícsörei" közé az AG-t, hogy ne kelljen vele b@szakodni. Hisz egy mai PC-n semmi hátrányt sem jelent jelenléte. (A tablet, telefon kategóriát lesz@rom nagy ívben, szerintem a telefon az a 6230i, 5110, 3210...) Én még mindig nem tudom elképzelni magam egy metróhasználóként. Próbálkozom, de nem megy. Így én kérem vissza a 7-8.1.1 rendszer felületeit önállóan, jól működően, bár szerintem ez csak álom. (Egy 7 Ag téma, egy 8 szögletességével sem zavarna - kezdek rá visszaszokni.)
-
RyanGiggs
őstag
Én is így vagyok ezekkel abszolút.
Amíg nem vagyok rákényszerítve a váltásra, XP-->W7 (DX9-->DX11)
addig nem izgat a dolog. Ha már tényleg lesz akkora előnye a W8-nak, vagy majd a W9-nek, mint ahogy a K750 és a Droid között van, akkor elkezdek gondolkodni a váltáson! SMS-ezni is jobb a Droiddal, 15Ft!! (nem tudom Te mennyit fizetsz érte)(#43) GoodSpeed : Mondj egy megbízható(bb) vírusirtót, és már teszem is föl!
-
RyanGiggs
őstag
A tapi telefon azért teljesen más kérdés mint a win!
Hogy mire gondolok?!Én nagyon sokáig, pontosan tavaly őszéig tudtam ellenállni a tapinak! Addig egy SE K750i-t használtam. Csak aztán rájöttem több az előnye mint a hátránya. Pl. a Droid-ossal ingyen telefonálok, de ha néha nem is, akkor is pár Ft-ért hívok bármely mobilt. Ellenben ez a klasszikus telóval kizárt. Igazából a Viber és a VoipCall miatt váltottam, na meg az sem rossz hogy ingyen van benne egész Európa térkép (allias GPS). Hátránya az hogy akaratlanul is benyomódik ez-az véletlenül... Erre többször is volt már rá példa, ezért akadt már olyan is hogy méterekre elhajítottam a betonra!
(szerencsére nem lett baja)
Ja és legalább az alsó "gombok" is lehetnének mind nyomógombosak.Na most visszatérve a win8-hoz... tud valaki mondani ennyi előnyt a win8 számlájára a win7-hez képest??! Boot időt hanyagoljuk, ugyanis van SSD-m!
A gépen kizárólag csak játszom (AAA kategória), és netezek!Azért kérdezem mivel Én nem tudok előnyéről, csak hátrányáról.
Pl. az hogy undorítóan ronda a Desktopja (allias Metro), kezelhetősége bonyolult(abb) a win7-hez képest, nem asztali gépekre tervezett, egyfolytában foltozgatják --> ellenben a win7 már kiforrott atom stabil rendszer, akkor miért váltanék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest