Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
- 

doooo veterán 
- 

t72killer titán "nagyobb képernyő" - ha a híreszteléseknek hinni lehet, <fél centivel lesz nagyobb a note, nem hiszem, h ez olyan sokat számítana. Jobb hw, kamera: ezekis nagyon úgy tűnik közel azonosak, egyetlen előny a nagyobb RAM/beépített memória - amire mondjuk tény, a távolabbi jövőben szükség lehet még. 
- 

doooo veterán válasz  t72killer

üzenetére t72killer

üzenetéreÍgy akkor már világos. Egyébként attól tartok, hogy én is így járok... Drága lesz ez a Note, bár a nagyobb képernyő, jobb hw, jobb sw, ceruza, jobb kamera(?), stb. elég vonzó (ha kell 3 évig is simán kibírja az ember vele ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) ). De az Edge megfizethetőbb lesz. Na majd kiderül.. ). De az Edge megfizethetőbb lesz. Na majd kiderül..
- 

t72killer titán Adódott egy példány értelmes áron a szomszédban. A srác előrendelt s7-hez kapta, ki se bontotta. Amúgy nagyon valószínű, hogy nem fogok note-olni, nekem csak az usb 3.1 lenne a többlet az s7edge-hez képest, az meg nem ér 60+eFt-ot. Kétlem, hogy bluray iso-kat akarnék a telefon és a pc között mozgatni  - az s7-eshez meg jó a 322-es vr. Az s8-at meg elvből kihagyom: ő lesz az első 4k modell, a gpu-ja még valszleg erősen köhögni fog a sok pixel miatt. A 7est fogom nyúzni min 2évig. - az s7-eshez meg jó a 322-es vr. Az s8-at meg elvből kihagyom: ő lesz az első 4k modell, a gpu-ja még valszleg erősen köhögni fog a sok pixel miatt. A 7est fogom nyúzni min 2évig.
- 

doooo veterán válasz  t72killer

üzenetére t72killer

üzenetéreElőre vetted meg a VR-t? 
 Egyébként egyszer már leszámoltak az USB 2.0-val... csak aztán újra visszatértek hozzá, biztos, mert jobban mutat a készüléken.. (más értelmét nem látom) Aztán jött a C, de valamiért megint vártak, pedig megérdemelte volna az S7/Edge. (Most látom, hogy Note 5 megkapta. Akkor végképp értelmetlen, hogy elhagyták az új modellekben.) (más értelmét nem látom) Aztán jött a C, de valamiért megint vártak, pedig megérdemelte volna az S7/Edge. (Most látom, hogy Note 5 megkapta. Akkor végképp értelmetlen, hogy elhagyták az új modellekben.)
- 

t72killer titán Majdnem vettem az elmúlt pár napban egy s7 edge-et, de ezt mindenképp megvárom  . Nem hiszem, hogy megvenném, de gondolom jól lenyomja az s7 edge árakat, ilyen küllemmel 1:1-ben belső versenytárs, és ha hinni lehet a pletykált speckóknak véégre leszámolnak az őskőkori usb 2.0-val, ill komolyabb memóriát is kap a kicsike. Persze az új USB port új töltőt és új Gear VR szemüveget is jelent majd, utóbbi kicsit fájni fog, főleg, h pár napja vettem meg az elődöt . Nem hiszem, hogy megvenném, de gondolom jól lenyomja az s7 edge árakat, ilyen küllemmel 1:1-ben belső versenytárs, és ha hinni lehet a pletykált speckóknak véégre leszámolnak az őskőkori usb 2.0-val, ill komolyabb memóriát is kap a kicsike. Persze az új USB port új töltőt és új Gear VR szemüveget is jelent majd, utóbbi kicsit fájni fog, főleg, h pár napja vettem meg az elődöt . .
- 

Keem1 veterán 
- 

Antibazsi aktív tag válasz  RaveForce

üzenetére RaveForce

üzenetére+(#46) Keem1: Már bocsánat, de van tapasztalatom. A családban van Note3, S5 és S7 edge. Szóval van közöm hozzá és a miénkről igenis felhajlik a fólia, ami konkrétan s7 edge-re való és ráadásként rohadt drága is volt.Vagy átvertek. Pontosabban nem felhajlik, le sem tapad rá rendesen.  
- 

ONEFREE aktív tag válasz  Antibazsi

üzenetére Antibazsi

üzenetéreMég én sem cseréltem a Note 3 am. Imádom, hogy van 3 zsír ujj aksi a táskában utazáskor és nem powerbank ozok. Nekem a cserélhető aksi a legnagyobb feature lenne. 😉 Jók az újabb készülékek, de annyit nem hoznak ami miatt azt érezném, hogy cserélnem kellene.Nagyon szeretnék már érezni egy "must have " érzést ha a kezembe veszem majd aNote 7 et.. 🙌 
- 

willope tag Oké, megszokott. De ha egyszer szép. 
 Ott van Pl. az LG ami radikálisan változtat minden évben a flagship formáján, és idén szerintem rosszul tette. Szebb volt a G4.
 Jó a változatosság, de megvannak a veszélyei.
- 

Keem1 veterán válasz  Antibazsi

üzenetére Antibazsi

üzenetére"Az ívelt kijelzőről meg mindig felhajlik a védőfólia" Ha valamiben nincs tapasztalatod, inkább ne mondj semmit. Az ívelt kijelzőn lévő fólia köszöni, de jól van. RaveForce: én se szeretek, de ha olyat mondanak, amit a kezemben lévő eszköz megcáfol, nem hagyhatom annyiban.  Sőt, tovább megyek: attól félek, hogy úgy ráragadt a fólia, hogy majd nem tudom leszedni. Sőt, tovább megyek: attól félek, hogy úgy ráragadt a fólia, hogy majd nem tudom leszedni.
- 

Antibazsi aktív tag Inkább használom még egy évig (vagy amíg bírja) a note 3-at. Csessze meg a Samsung! Kérem újra a cserélhető hátlapot és a sík kijelzőt! Ezek a rápattintós tokok amik az s7 edge-hez is vannak egy kalap fekáliát nem érnek. és ocsmány mind. és kb 2x vastagabb lesz tőlük a telefon. Az ívelt kijelzőről meg mindig felhajlik a védőfólia.  
- 

lezuvius őstag Feketebe most kell!!! Note 5-t is imadtam es ha tenyleg meglepnek a 7-be a 4000mAh-s akkut....  
- 

RaveForce veterán válasz  DiamondBack

üzenetére DiamondBack

üzenetéreminden a hatékonyságon múlik, ha a használatát észre sem veszed, akkor jöhet... tesztek szerint a lumia 950-nél azért még gyorsabb volt beírni a pint, mint szkenneltetni a szemet, ellenben már az is élből úgy jött hogy működik sötétben, és szemüvegen is át, ami azért nem rossz... 
- 

DiamondBack senior tag Na majd ez hátha végre leváltja a 4-et  Bár az íriszszkenner még fölöslegesebb mint az ujjlenyomat olvasó... Csak árnövelő. Nekem valahogy életképtelen az hogy lehúzom az ujjlenyomatom az olvasón, beszkennelem a szemem, beírom a pin kódot, megválaszolok egy találós kérdést, plusz még egy szőrszál is kell majd lassan a dns mintához, hogy telefonálni tudjak. Bár az íriszszkenner még fölöslegesebb mint az ujjlenyomat olvasó... Csak árnövelő. Nekem valahogy életképtelen az hogy lehúzom az ujjlenyomatom az olvasón, beszkennelem a szemem, beírom a pin kódot, megválaszolok egy találós kérdést, plusz még egy szőrszál is kell majd lassan a dns mintához, hogy telefonálni tudjak.
- 

es1 csendes tag Azok akik azt írják hogy unalmas, azok mégis merre hajlítanák a kávát, hogy ne legyen az?  
- 

jUUh addikt Gyönyörűek! 
- 

jacis nagyúr Nagyon tetszik 
- 

Árpi001 senior tag Ha nem kapja meg az infrát,nekem kihagyós lesz. 
- 

doooo veterán válasz  f(x)=exp(x)

üzenetére f(x)=exp(x)

üzenetéreMi az ott a jobb szélén? S6/S6 Edge kisebb, S6 Edge+ meg nagyobb mint az ott a képen... elég deformált összehasnlítás ez.. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Szerintem nagyon jól mutat az edge kijelző egy ilyen szögletesebb készüléken... Note 5 is gyönyörű lett, de ez még egy lapát rá . Minden színárnyalat elfogadható. Egyébként dual kamera nuku? 
- 

atike nagyúr Vajon mikor cserélnek végre dizájnt és dizájnert...?  Note 5, S6, S7 mind így néz ki.... 
- 

f(x)=exp(x) őstag Lehet hogy szégyen...de elélveztem!  
- 

RaveForce veterán jah hát ennyire leegyszerűsítve....kijelző és alul az ovális gomb.. ennyi erővel az iPhone-nál 2007óta ugyanaz a design... kijelző és kerek gomb... de ez azért nem ilyen egyszerű, sok kis apróság van ami bele tartozik a design-ba...  de pl ennyire szögletes edge designnal rendelkező samsung még eddig egy sem volt, tehát konkrétan ez egy még nem létező design.... de pl ennyire szögletes edge designnal rendelkező samsung még eddig egy sem volt, tehát konkrétan ez egy még nem létező design....
- 

#67656192 törölt tag Most nem kell telefon. Ha kellene mert nem lenne akkor valószínűleg megvenném annak ellenére, hogy edge lett bár nem akkora a lekerekítés . 
 Annyira viszont így elsőre nem üt, hogy az s7-et ezért eladjam vagy lecseréljem. Majd meglátjuk...
- 

Keem1 veterán Nem lenne hátrány, az idei S szériás nagyvas "csak" 5,5 colos. 
 Viszont tavaly rendesen megszpatták az EU-s népet, mert hiába az S6 edge+, ha valaki a Nóta szériához szokott (stylus és a note feature-ök), az nem biztos, hogy megelégedett szimplán a nagy kijelzővel, extrák nélkül. Reméljük, ezt Samsungéknál is tudják.
- 

Weeman1 veterán Nekem tetszik. 
 Remélem Magyarisztánban is forgalmazzák majd.
- 

balgab84 aktív tag Lesz vagy 300 ezer forint:-) De a kinézete már, tényleg kicsit unalmas. 
- 

Matada2.3 veterán Ez mind szép és jó, de igazán belezsúfolhattak volna egy 4000mAh-s aksit. Értem én, hogy az amoled nem fogyaszt annyit, meg optimalizálják, de akkor is. (Ma minden cikknél aksi osztós nap van![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) ) )
- 

#24536576 törölt tag Én is úgy gondolom, hogy lesz valami trükk. Rajzolásnál pl nem érzékel az edge rész, így ha lecsúszik a toll, akkor az olyan, mintha az oldalkerethez érne. Kíváncsi vagyok már nagyon a bemutatóra, na meg az árára. Ezek az extrák nekem nagyon magas árat vizionálnak. Meglepne, ha az S7/Note5 árán lenne kapható. 
- 

moleculez veterán Az a lekerekítés jól néz ki, meglátjuk mennyire lesz használható. Meg az új UI is érdekel mit tud majd, a TW az egyetlen ami visszatart a Samsung termékektől. 
- 

Amalgam aktív tag Kiváncsi leszek az árára. 
 Vennék egyet, ha relative jó ára lesz. Úgy értem, hogy ha az S7 Edge-től nem lesz nagyon drágább.
- 

.Szaki. addikt Nem tudom hogy csinálja a Samsung, hogy évek óta ugyan azzal a formával operál, mégis van ami borzasztóan néz ki, van ami pedig remekül. Az S6 is ilyen és mindegyik Note. Egyszerűen gusztusos, letisztult, szép. Kíváncsi leszek a tesztre majd valamikor...  
- 

AllTheBest őstag Igaz, hogy túl sok változás nincs, de szerintem a samu most eléggé eltalálta a dizájnt az új telefonokkal, csak annyiz változtatnak, amennyit kell. 
 Bár nagyon nem abban az árkategóriábán van amennyit én kiadnék egy telefonért, ettől függetlenül kegyetlenül tetszenek ezek
- 

janeszgol félisten Fú emberek, ebben az acélkékben nagyon szép a telefon. 
- 

Keem1 veterán Már majdnem beböfögtem, hogy "ugyanolyan, mint az S7e, még abban is, hogy nincs stylus", aztán jobban megnéztem a képeket, és oldalt alul ott van a kitüremkedő stylus  
 Csak megzavart, hogy egyik képen sincs mellétéve. Amúgy igen, ugyanaz a forma, ám továbbra is tetszik az S7 vonal külseje.aelod: 
 Szerintem a Samu az UI-t simán megcsinálja, hogy oda ne nagyon kerüljön stylussal bökhető dolog. Ujjal teljesen jól lehet amúgy, szóval ilyen-olyan ujjal oldalról behúzható dolgok nyugodtan kerülhetnek oda, meg olyasmi, amit nézni kell, tollal nyomogatni nem. Ez tuti nekik is eszükbe jutott.
- 

joey04 titán S6 óta van új design. mi a pöcs unalmas ezen? 9: szopás lesz 
- 

aelod veterán Nem tudom, hogy tollal milyen lesz bökdösni az edge kijelzőt. Szerintem nem túl praktikus. De csak szerintem. Mindenesetre elég impozáns külsőleg és belsőleg is. (6gb RAM  ) )
- 

Gilberto aktív tag Jöhet, ha tényleg így fog kinézni. 
- 

RaveForce veterán 3600mAh-nal azert remelem nagyobbat dobnak, ha mar S7E-ben is akkora van, persze az se karcsu, de azert nagyobb meret mellett a 4000 meglepheto lenne 
- 

monroe8609 aktív tag Nem rossz!Csak egy kicsit unalmas...  
- 

Fejvadi nagyúr Szép, de nem sok a változás, már ha ilyen lesz. 
- 

MattM tag Samsungul néz ki, semmi új kb. Viszont ennek ellenére szépséges  
- 

VIBO őstag Szép dög  
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) ). De az Edge megfizethetőbb lesz. Na majd kiderül..
 ). De az Edge megfizethetőbb lesz. Na majd kiderül.. - az s7-eshez meg jó a 322-es vr. Az s8-at meg elvből kihagyom: ő lesz az első 4k modell, a gpu-ja még valszleg erősen köhögni fog a sok pixel miatt. A 7est fogom nyúzni min 2évig.
 - az s7-eshez meg jó a 322-es vr. Az s8-at meg elvből kihagyom: ő lesz az első 4k modell, a gpu-ja még valszleg erősen köhögni fog a sok pixel miatt. A 7est fogom nyúzni min 2évig. (más értelmét nem látom) Aztán jött a C, de valamiért megint vártak, pedig megérdemelte volna az S7/Edge. (Most látom, hogy Note 5 megkapta. Akkor végképp értelmetlen, hogy elhagyták az új modellekben.)
 (más értelmét nem látom) Aztán jött a C, de valamiért megint vártak, pedig megérdemelte volna az S7/Edge. (Most látom, hogy Note 5 megkapta. Akkor végképp értelmetlen, hogy elhagyták az új modellekben.) . Nem hiszem, hogy megvenném, de gondolom jól lenyomja az s7 edge árakat, ilyen küllemmel 1:1-ben belső versenytárs, és ha hinni lehet a pletykált speckóknak
. Nem hiszem, hogy megvenném, de gondolom jól lenyomja az s7 edge árakat, ilyen küllemmel 1:1-ben belső versenytárs, és ha hinni lehet a pletykált speckóknak  .
. 

Sőt, tovább megyek: attól félek, hogy úgy ráragadt a fólia, hogy majd nem tudom leszedni.
 Sőt, tovább megyek: attól félek, hogy úgy ráragadt a fólia, hogy majd nem tudom leszedni. 

)
 )