Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Verus
senior tag
Mesélhetnék én is erről de nem teszem. Az amikor szinte már megszabják hova menj, mit csinálj, mit vegyél fel az elég lehangolóan hat egy kapcsolatra. Én kifejezetten annak vagyok a híve hogy külön is el kell menni akárhova is, mert ha megvan a bizalom és szerelem (ha már együtt van két ember akkor ennek meg kell lennie) akkor ott ebből gond lehet. Persze nagy úr a féltékenység és kell is hogy meglegyen, de persze egészséges keretek közt.
A horoszkópról meg annyit, hogy akkor kezdtem el hinni benne amikor olvastam magamról horoszkópilag egy jellemzést. Érdekes volt.

Sanyix: Hozzáállás kérdése az egész. És nem Te vagy az első aki azt mondja azt várja hogy a nő találja meg Őt. És van ennek némi alapja. Mostanában kicsit megkavarodtak a szerepek, a nők kezdtek el férfira vadászni holott a férfinak lenne ez a dolga. Szeretem azt ha egy férfi hódít meg egy nőt, mert az az igazi, lehet maradi vagyok, de nekem ez jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- 9. generációs Gamer félkonfig, Asrock B365, i5-9400, 16GB, 256GB
- HP EliteDesk 800 G3 TWR i5-7500, 8GB, 256GB
- Dell Optiplex 3070 TWR i5-9400, 8GB, 256GB, WIN11
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest