Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Verus
senior tag
Mesélhetnék én is erről de nem teszem. Az amikor szinte már megszabják hova menj, mit csinálj, mit vegyél fel az elég lehangolóan hat egy kapcsolatra. Én kifejezetten annak vagyok a híve hogy külön is el kell menni akárhova is, mert ha megvan a bizalom és szerelem (ha már együtt van két ember akkor ennek meg kell lennie) akkor ott ebből gond lehet. Persze nagy úr a féltékenység és kell is hogy meglegyen, de persze egészséges keretek közt.
A horoszkópról meg annyit, hogy akkor kezdtem el hinni benne amikor olvastam magamról horoszkópilag egy jellemzést. Érdekes volt.

Sanyix: Hozzáállás kérdése az egész. És nem Te vagy az első aki azt mondja azt várja hogy a nő találja meg Őt. És van ennek némi alapja. Mostanában kicsit megkavarodtak a szerepek, a nők kezdtek el férfira vadászni holott a férfinak lenne ez a dolga. Szeretem azt ha egy férfi hódít meg egy nőt, mert az az igazi, lehet maradi vagyok, de nekem ez jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Evnia 27" colos gaming monitor (27M2N3200A) sértetlen állapotban
- Mac Mini M1 8GB / 256GB + Satechi stand Kombó
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,8-48/256-1TB,világító billentyűzet,Új állapot
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD 4db/ számla-garancia
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 17E 256GB,Új,Dobozaval,24 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest