Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Roleplay a covid alatt.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
Az az érzés tényleg nagyon rossz, amikor "belefulladsz" egy kapcsolatba. Ha a párod ezt nem érzi át, akkor nagyon nehéz vele úgy megbeszélni ezt, hogy ne higyje azt, te csak le akarod rázni. Én is jártam hasonló cipőben. Nagyon kellemetlen, és bizony amikor ez éveken át húzódik, akkor mr nálam is kezd betelni az a bizonyos képzeletbeli pohár...
ÁÁÁ csak azt ne! Lehet hogy ezért kitagadtok, de én elképesztően makacsul nem tudok hinni abban, hogy a csillagjegyeknek, vagy bármi más spirituális dolognak köze lehetne egy való élet beli problémához. Bocs, én ilyen téren nagyon kritikusan szemlélem a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest