Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vehement69
senior tag
ha tudnám, milyen pörgő kockáról beszélsz... ha meg arra gondolsz, én utálom a linuxot és a homár linuxkockákat is (tisztelet a kivételnek)..
igazság szerint saját tapasztalat (ha olvasod az aláírásomat, iP3G-m van..), hogy sok alkalmazás esetén kényelmesebb lenne egy 2 dimenziós menükezelés. értsd: nem csak jobbra lehet lapozni, hanem fel, le, vagy ne adj Isten, a főképernyőről egyből balra is..
és amúgyis, szerintem kinézetben lehetne javítani, mert azért kicsit puritán, amivel persze semmi gond nincs, de néha nyomasztóan egysíkú. nem akarok én ám ilyen szivárványos főmenüt, cska a lehetőséget, hogy ha éppen olyan kedvem van, hupilila legyen a háttér a főemüben is

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi