Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darthforce92
tag
Egyébként melyik az említett oldal?
-
z123456789
addikt
Hello!
Ide is belinkelném a kérdésem, hátha itt kapok rá választ. Köszönöm.
-
-
bullseye
addikt
válasz Klaus Duran #31 üzenetére
Kőhalmi for prezident!
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
MR_Joe
senior tag
válasz Klaus Duran #31 üzenetére
Azt talán nem De már nem csodálkoznék semmin sem..
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
-
MR_Joe
senior tag
válasz ricinus13 #29 üzenetére
Pont most van szó borokról a tévében. Egy borásszal beszélgettek, meglepő dolgokat hallottam.
"A bor tartalmazhat tej, tojás és halszármazékokat..finomító anyagként használják ezeket a csersav megkötésére.."Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
MR_Joe
senior tag
Hát postásnak sosem adtam még borravalót, futárnak már igen, de ott is csak kp-s vásárlásnál és többnyire, ha nem kerek összeget kellett fizetnem. Ahogy mondtátok is: a szolgáltatásnak ára van és egy hipermarketben sem nagyon ad az ember borravalót. El sem fogadhatják, egyenesen büntit kapnak érte (legalábbis anno így volt). Jó eséllyel nem véletlen van csak kártyás fizetési lehetőség a futárnál, kp. nem is lehet náluk. Szóval azthiszem marad ez a szokás, ami eddig
-
bullseye
addikt
Hát, tippem szerint spórol vele 4-5 percet (feljön lifttel, becsenget, kicaplatok, odaadja, aláírom, vissza lifttel), meg helyet és tömeget a táskában, így kevesebb fordulóval letudhatja a dolgot. Ha túlterheltek, akkor jól jön ez. Csak ugye they have one job... A csúcs eddig az volt, amikor még a cetlit sem dobták be, és úgy kellett lenyomoznom, hogy a külföldről küldött pólómmal mi a helyzet. Egyfelől megértem, hogy ez kemény és rosszul fizetett meló, másrészt Menciával kell egyetértenem: de elvállalta, hogy elvégzi.
Futárral még nem volt ilyen átverés. Max. olyan, hogy nem jött aznap, amikorra ígérték, az sem vicces. De amit lehet inkább pick-pack pontra kérek, mert úgy akkor mehetek érte, amikor nekem jó.
-
DigitXT
nagyúr
Ezt egyébként nem értem, hogy miért jó. Be se csönget, csak bedobja a cetlit...
A másik viszont az a futár, aki bekamuzza, hogy otthon voltál és "átvetted", de a
cuccot (ami amúgy ki van fizetve előre!) egyszerűen beb*ssza a postaládába. Ha
ezek után mire valóban otthon leszel, már nincs benne, mert kilopták elég baj!
Lehet kajtatni a futár után, hogy ugyan én írtam-e alá az elektromos bigyóját?
(Nyilván nem irigylem, ha kihozza, de nincs, aki átvenné, de ha be se csönget?!)Szerk: persze ezt is futárcége válogatja... Van amelyik reggel felhív, hogy hozna
egy csomagot, jó lesz-e ma az időpont: ha nem, akkor nem "bumszlizik" aznap.[ Szerkesztve ]
-
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz ricinus13 #21 üzenetére
Erre egy ismerős ezt mondta:
"A borászat amúgy a legnagyobb átbaszás azóta, hogy kiderült, Pamela csak álmodta, hogy Bobby-t megölték. Több száz(!) féle adalékot használhatnak a borászok, szóval amit te akármilyen kereskedésben megveszel, az jó eséllyel valamiféle bor, amit a vegyészek felhoztak olyan szintre, hogy 1-2-3-6-10 ezer palack tök egyforma minőségben rendelkezésre álljon. És ez nem "pancs", ez teljesen legális."96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
MR_Joe
senior tag
Én alapból rühellek boltba járni... jó pár évet lehúztam kereskedelemben, épp elég volt a hiperekből. Inkább megvettem mindent egy helyen, csak ne kelljen újabb üzletbe mászkálni. Így pedig pláne kényelmes igaz, hogy vannak dolgok, amelyek nem a legolcsóbbak itt, de nagy különbség nincs szerencsére
(#19) Eastman
Már megérte megírni a bejegyzést[ Szerkesztve ]
-
Eastman
addikt
Jó ez a borosos, hangosan nevettem.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
DeFranco
nagyúr
Kösz a tippet, pont akartam kérdezni, hogy honnan a kupon
Amúgy maga a bolt drága, elég kevés dolog van, amit megéri onnan rendelni, de pont a súlyosabbak ilyenek. Ásványvíz mindig, feleségemnek alkoholmentes sör, meg sokszor akcióznak kávét és mosószert azt olyankor kell nagy tételben berendelni.
-
MR_Joe
senior tag
Minket is nagyrészt ez vezetett rá. 3 gyerekkel már nem játék a bevásárlás, legkisebb még ki sem vihető, egyedül meg a francnak van kedve Ma történt meg a második rendelés, remélhetőleg most is rendben lesz minden. Egy fb csoportban feleségemnek adtak egy érdekes tippet, de nem lenne hozzá pofám (mindig újraregelni, így az "első vásárlás" kupont újra fel lehet használni). Viszont kb minden reklámújság hátulján ott az általában 500Ft-os kupon, ez pont fedezi a házhozszállítás költségét.
(#16) AllTheBest
Hiába.. vannak még elmaradott régiók...[ Szerkesztve ]
-
AllTheBest
őstag
Szólnak legendák bizonyos falvakról ahol érthetetlen módon szőlőt használnak a bor készítéséhez
Én nem vagyok profi ebben, csak azt tudom, hogy ha nem megfelelő a cukorszint(?) a mustban, akkor ki szokták pótolni cukorral[ Szerkesztve ]
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
DeFranco
nagyúr
Mi is rendszeresen rendelünk, akkor kezdtük el, amikor a kisfiam megszületett, nekünk ez egy nagyon jó lehetőség.
Elégedettek vagyunk, egyszer hoztak egy termékkel kevesebbet, ha betelefonáltunk volna miatta, akkor valószínűleg pótolták volna, de nem jutott rá idő a fenti okok miatt.
Borravalót nem szoktunk adni, a szolgáltatásnak van egy ára, amit kifizetünk rendben, így nem látom értelmét, de egyáltalán nem is érzem, hogy várnák a szállítók.
-
MR_Joe
senior tag
válasz AllTheBest #13 üzenetére
Cukrot a borba??? Azt nem tablettából csinálják
-
-
bullseye
addikt
"Szólj anyádnak, hozzon pénzt"
óvadékra!
[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
Én legkisebb is számítnál rendeltem már többször is. Nem rossz. Sajna néha cserélnek dolgokat, ha nincs nekik, és nem mindig jóra. Elsőre meg elkövettem a hibát, hogy előre fizettem, de valami nem volt, aztán egy darabig levelezgettünk, hogy visszakapom a pénzem vagy mi, de eluntam. Azóta csak átvételkor fizetek, és rendben vagyunk. Most a fagyim kicsit felengedet, de nem vészesen.
-
Jhonny06
veterán
Befőzéshez pl.? Nyilván nem ilyen "mennyit teszel a kávéba" szintű használatra kell gondolni, bizonyos ételekhez több kell azért, sütéshez pláne. Amúgy a cukor nem romlik meg, tehát be is lehet belőle tárazni pl., ha jó áron van, legalább nem kell egy ideig foglalkozni vele.
-
MR_Joe
senior tag
Így van, nem kevés a cukormennyiség, de pl. sütiket/tortát ritkán veszünk, szinte mindig mi készítjük házilag Abba pedig azért sok kell és nem szeretem, ha kifogy. 10kg cukor plusz a karton liszt (12kg) szépen elfér a konyhaszekrény aljában és tudom, hogy ha kell ott van.
Gjon: borravalót nem adtam, de nem is nagyon ácsingóztak érte. Lerakták a cuccot, fizettem és mentek tovább. Legközelebb azért megkérdem
[ Szerkesztve ]
-
gjon
csendes tag
Borravalót illik/kell nekik adni?
Sötét van itt fiam Pável, világítsunk zseblámpável! | "Egykedvűen sose egyél töltött paprikát!" Konfuciusz
-
anjani182
őstag
10 kg cukor....jézus?! Nem vagyok egy Schobert Norbi, de ez első hallásra baromi sok!
1kg cukor nálunk 3-4 hónap alatt fogy el, gyakorlatilag KV-ba és főzéshez kell, télen esetleg teába minimális.
[ Szerkesztve ]
Forever and ever, let's make this last forever.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest