Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR_Joe
senior tag
Így van, nem kevés a cukormennyiség, de pl. sütiket/tortát ritkán veszünk, szinte mindig mi készítjük házilag Abba pedig azért sok kell és nem szeretem, ha kifogy. 10kg cukor plusz a karton liszt (12kg) szépen elfér a konyhaszekrény aljában és tudom, hogy ha kell ott van.
Gjon: borravalót nem adtam, de nem is nagyon ácsingóztak érte. Lerakták a cuccot, fizettem és mentek tovább. Legközelebb azért megkérdem
[ Szerkesztve ]
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
MR_Joe
senior tag
válasz AllTheBest #13 üzenetére
Cukrot a borba??? Azt nem tablettából csinálják
-
MR_Joe
senior tag
Minket is nagyrészt ez vezetett rá. 3 gyerekkel már nem játék a bevásárlás, legkisebb még ki sem vihető, egyedül meg a francnak van kedve Ma történt meg a második rendelés, remélhetőleg most is rendben lesz minden. Egy fb csoportban feleségemnek adtak egy érdekes tippet, de nem lenne hozzá pofám (mindig újraregelni, így az "első vásárlás" kupont újra fel lehet használni). Viszont kb minden reklámújság hátulján ott az általában 500Ft-os kupon, ez pont fedezi a házhozszállítás költségét.
(#16) AllTheBest
Hiába.. vannak még elmaradott régiók...[ Szerkesztve ]
-
MR_Joe
senior tag
Én alapból rühellek boltba járni... jó pár évet lehúztam kereskedelemben, épp elég volt a hiperekből. Inkább megvettem mindent egy helyen, csak ne kelljen újabb üzletbe mászkálni. Így pedig pláne kényelmes igaz, hogy vannak dolgok, amelyek nem a legolcsóbbak itt, de nagy különbség nincs szerencsére
(#19) Eastman
Már megérte megírni a bejegyzést[ Szerkesztve ]
-
MR_Joe
senior tag
Hát postásnak sosem adtam még borravalót, futárnak már igen, de ott is csak kp-s vásárlásnál és többnyire, ha nem kerek összeget kellett fizetnem. Ahogy mondtátok is: a szolgáltatásnak ára van és egy hipermarketben sem nagyon ad az ember borravalót. El sem fogadhatják, egyenesen büntit kapnak érte (legalábbis anno így volt). Jó eséllyel nem véletlen van csak kártyás fizetési lehetőség a futárnál, kp. nem is lehet náluk. Szóval azthiszem marad ez a szokás, ami eddig
-
MR_Joe
senior tag
válasz ricinus13 #29 üzenetére
Pont most van szó borokról a tévében. Egy borásszal beszélgettek, meglepő dolgokat hallottam.
"A bor tartalmazhat tej, tojás és halszármazékokat..finomító anyagként használják ezeket a csersav megkötésére.."Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
MR_Joe
senior tag
válasz Klaus Duran #31 üzenetére
Azt talán nem De már nem csodálkoznék semmin sem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Autós topik
- Path of Exile 2
- Gumi és felni topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Path of Exile (ARPG)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest