Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• elektrotank

aktív tag

válasz rosejbli #1 üzenetére

A refrektorról annyit, hogy egyszer találkoztam olyan kamionossal, aki telerakta a járművét isten tudja hány reflektorral és este beizzitotta őket... konkrétan egy fénylő pontot láttam, nem sokkal többet. Ráadásul a kamion tetején is volt, tehát ha dombon araszol felfelé, nem is látja még a szembejövőt, de vakítja... majdnem olyan volt a kamion eleje, mint egy lámpatest...
    Akkor úgy látom, nem csak a mi kapubejárónkat találják meg... :)

ncc1701: Találtam én is magam hasonló helyzetben, bár nem feltétlen a témához kapcsolódóan. Ha jól emlékszem, annyira még nem kerültem necces szituációba, de volt, amikor apámat kicsit beszorították. Ott is ment az előre-hátra játék, de végül sikerült kijutnia.

llax: Faluba én is ritkán látok emberen, de itt nem is nagy sebességgel megy az ember (jobb esetben...) és ki van világítva, és az itt élők többsége szerencsére ismeri a lámpát. Őszintén megvallom, amikor néha esténként bicajoznom kellett, arra a kb. 1-1,5 kilométerre én se húztam mellényt (persze ezenkívül minden más volt), amíg a főúton voltam (de forgalom se nagyon volt, egyszer egy-egy jármű1.Lakott területen kívülre sose mernék kimenni mellény nélkül.

Doki16: Nem kell velük foglalkozni, te csinálod jól! :) Sajnos igen, ezek filléres cuccok, de sokakat nem érdekel. A legfőbb baj ezzel, ha baleset történik és ha az illető meghal, mégha nem is a te hibád, azért egy életen át bűnösnek érzed magad, hogy pl. miért nem figyeltél jobban stb...

nevemfel: Erősen gondolkodom rajta, hogy veszek ilyet, vagy ehhez hasonlót, akkor talán elkerülhetjük az ilyen dolgokat, de ki tudja...

Lauda: Ha lehetőség van rá, elintézném ezt békésebben, feljelentés nélkül. De pl. ha valaki állandó visszatérő vendég lenne, valószínűleg az általad javasolt megoldással élnék. Szerencsére ilyen még nem fordult elő.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés