- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
elektrotank
aktív tag
A refrektorról annyit, hogy egyszer találkoztam olyan kamionossal, aki telerakta a járművét isten tudja hány reflektorral és este beizzitotta őket... konkrétan egy fénylő pontot láttam, nem sokkal többet. Ráadásul a kamion tetején is volt, tehát ha dombon araszol felfelé, nem is látja még a szembejövőt, de vakítja... majdnem olyan volt a kamion eleje, mint egy lámpatest...
Akkor úgy látom, nem csak a mi kapubejárónkat találják meg...ncc1701: Találtam én is magam hasonló helyzetben, bár nem feltétlen a témához kapcsolódóan. Ha jól emlékszem, annyira még nem kerültem necces szituációba, de volt, amikor apámat kicsit beszorították. Ott is ment az előre-hátra játék, de végül sikerült kijutnia.
llax: Faluba én is ritkán látok emberen, de itt nem is nagy sebességgel megy az ember (jobb esetben...) és ki van világítva, és az itt élők többsége szerencsére ismeri a lámpát. Őszintén megvallom, amikor néha esténként bicajoznom kellett, arra a kb. 1-1,5 kilométerre én se húztam mellényt (persze ezenkívül minden más volt), amíg a főúton voltam (de forgalom se nagyon volt, egyszer egy-egy jármű1.Lakott területen kívülre sose mernék kimenni mellény nélkül.
Doki16: Nem kell velük foglalkozni, te csinálod jól!
Sajnos igen, ezek filléres cuccok, de sokakat nem érdekel. A legfőbb baj ezzel, ha baleset történik és ha az illető meghal, mégha nem is a te hibád, azért egy életen át bűnösnek érzed magad, hogy pl. miért nem figyeltél jobban stb...
nevemfel: Erősen gondolkodom rajta, hogy veszek ilyet, vagy ehhez hasonlót, akkor talán elkerülhetjük az ilyen dolgokat, de ki tudja...
Lauda: Ha lehetőség van rá, elintézném ezt békésebben, feljelentés nélkül. De pl. ha valaki állandó visszatérő vendég lenne, valószínűleg az általad javasolt megoldással élnék. Szerencsére ilyen még nem fordult elő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Amióta rendszeresen autózok, többször belefutottam már olyan emberekbe lakott területen kívül, akik vagy nem hordtak...
- Yettel topik
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- Eladó Streamplify Screen Lift 1.5 m!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest