Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rosejbli
senior tag
Mindkét problémát teljesen átérzem.
A biciklisek közül úgy vagyok vele, ha elsodorják őket úgy, hogy nincs kivilágítva, vagy egy életre megtanulja, hogy hogyan kell sötétben enni, vagy már nem kell felülni sem a biciklire többet.
Másik hasonló állatfaj, aki a reflektorszerű első lámpáját villogóra állítja és azzal vakít el.
(Halkan jegyzem meg, hogy én is sokat bringázok, régebben rengeteget mentem sötétben is)
Kapubejárónk pont úgy van kialakítva, hogy mellette az úttal párhuzamosan 2-2 parkolóhely van. Nyilván ki lehet találni, hogy a sok suttyó hol fog még egy épp üres helyet találni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest