- eBay-es kütyük kis pénzért
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
code1005 #2648 üzenetére
A Fullnine 5.0 jóval kisebb rugóútban mint a kapoho, így ezeket nem lehet összehasonlítani. Az új lycan már jobban megérné, mert abban az új cx motor van.
sheep: Úgy hozta a sors, hogy nekem lett más, jobb lehetőségem munka kapcsán, így én már nem dolgozom az ebikeshop-ban, de tudtommal bárki kipróbálhat bármit ami a boltban ki van állítva. Tehát elég ha odamész nyitvatartási időben, és szólsz, hogy szeretnél kipróbálni egy vagy több kerékpárt. Simán jó egy active plus a túrázáshoz. Én úgy gondolom, hogy talán az lenne a legjobb megoldás, ha bérelnél egy e-bike-ot, szerintem van active plus motoros bér bicójuk. Majd az egyik hétvégéden elmész a saját túraútvonalaidon egy nagyobb körre. Persze lehet itt tanácsokat osztogatni, hogy kinek jó, kinek ajánlott, kinek nem, sokrétű felhasználása van ezeknek a bringáknak. Én csak azt tudom javasolni, hogy béreld ki, menj el vele túrázni, meglátod, hogy működik a rendszer, mennyire bírja az aksi a te felhasználásod mellett. Utána már össze tudod hasonlítani, hogy neked ez megéri e, hoz e annyi pluszt, hogy vennél is egyet. Az ebikeshop-ban van olyan lehetőség, hogy ha bérlés után vásárolnál is, akkor a bérlés árát levonják, tehát ingyen volt a bérlés.
Szerintem amúgy a legtöbb átlag bringásnak csak hozzá ad az élményhez egy e-bike, nagyon edzett, nagyon sokat bringázó egyéneknél már lehet az aksi szűk keresztmetszet, meg az egész koncepció okafogyott, de a nagy többség inkább profitál belőle, függetlenül attól, hogy milyen stílusban és hol bringázik. És azt se felejts el, hogy egy e-bike-al, valószínűleg másfelé is fogsz menni, több nagyobb emelkedőre, mert élvezed, hogy sokkal többet és gyorsabban bírsz menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged