- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ég veled, KEndre! :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, a tuningolt bringára az 5-ösön kívül igaz mindegyik pont - amikor én vettem, akkor nem volt drámaian drágább az s-pedelec, mint egy hasonló felszerltségű sima, úgyhogy a tuningot elég gyorsan elvetettem.
Az autósok nagy részének a kerékpáros szabályokról sincs lövése - múltkor Fót és Mogyoród között egy teherautós állt neki üvöltözni, hogy miért megyek az úton. Ezek után azt, hogy megértsék, mi az az s-pedelec, egy több évtizedes szociális projektnek gondolom
És igen, ha gyalogos / kerékpáros út mellett megyek az úton, akkor általában 5 autóból 1 rámdudál. Ez különösen vicces olyan helyeken, ahol az úton is 40-es korlátozás van, és úgy dudál rám az öklét rázva, hogy közben 50%-kal túllépi a rá vonatkozó korlátot, miközben én teljesen szabályosan közlekedek, 39.9 km/h sebességgel#6685 dugo_:
autósok által autósoknak írt szabályokat tartalmazIgen, ebben sok igazság van, de ettől még a KRESZ az érvényes szabály, amihez azért nem árt, ha próbálja magát tartani az ember. Különben anarchia...
"Piroska és Berci, a farkas / Századunk hősei most."
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bevezetés az e-bike-ok, a pedelec-ek, a tuning pedelec-ek és az S-pedelec-ek titkos világába.
- Háztartási gépek
- Sweet.tv - internetes TV
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest