Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
anjani182
őstag
Én is nemrég lettem figyelmes, egy ilyenre, csak csokival!
Bounty Family Pack-ban van 5db kicsi, 250 forintért. Ezen tudsz venni 3db rendes Bounty-t jobb helyeken (ergo ugyanott is így volt) 80Ft /db x3 = 240Ft, amiben így 6db ugyanakkora van

Valaki írta a túró rudit, hát igen, nem tudom már énsem, hogy meddig zsugorítják őket

Akkor anno volt még egy ilyen lépés a chipsekkel, nem tudom ki emlékszik, de jó régen 100g volt egy normál zacskóban, már évek óta ez csak 90g, és lehetett örülni, hogy a chips még mindig "olcsó", igen, csak a töltő tömege nem volt annyi...

Rendszeresen szoktam venni Boci Aero-t, most néztem meg pontosan, 74gramm!!!, egy rendes tábla csoki 100g, na akkor miért is kerül az Aero annyiban, mint a normál tábla csoki? Drága a levegő bele?

Múlt héten vettem Camambert sajtot, van két féle, amiket én ismerek, Bakony meg Tihanyi, de jó akciós az egyik, mindkettő 320-340Ft íztől függően, igen ám, de a Tihanyi csak 100g, a Bakony meg 120g, természetesen az ár/súly arányát néztem meg, és a kedvezőbbet vettem

Nem is folytatom, tele van ilyenekkel a polc.
Tehát manapság már nem csak az árat kell nézni, hanem a darabot, tömeget, litert stb. az ár függvényében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black - Karcmentes állapot - 2029.02.26 garancia
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest