- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hmm, igaz, elsősorban nagy cégek disztrójairól beszéltünk, mint pl. Canonical, szóval igen, nekik valóban jön pénz. Igazából arra volt ez ilyen rage-reakcióm, hogy sokan jöttek ezzel, hogy desktopra kakit sem ér, meg "a Linux desktop éve" - részemről Kirk kapitányhoz hasonlóan nem szeretném, hogy bármikor is eljöjjön. Már most is elég csúnya dolog pl. a systemd, ami szembemegy a Unix filozófia egy fontos szempontjával. ("Egy valamit csináljon egy szoftver, azt is jól !") De ez naaagyon hosszú ...
Viszont azzal egyetértek, hogy tényleg borzalmasan töredezik az egész, pl. ez a szerencsétlenkedés, hogy akkor most mi és mikor váltja le az X-et ? Wayland, Mir ? És mikor ?
Bevallom, azért próbáltam védeni a rendszert (illetve az ökoszisztémát), mert szívemnek kedves, számomra egy őrülten jó játékszer, sokszor hasznos segítőtárs. Szóval azzal is egyetértek, hogy elsősorban a buherátoroknak öröm.Viszont megint ott van másik oldalról, hogy az n=1 is tanuljon már meg valamit (egyik ismerősöm doksik pendrive-ra másolásához is engem kért meg
Sz'al vannak végletek ... )
#166 #Chris:
Igaz, sok mindent belekevertem már, a Slackware-rel már végleg elszálltam.Ohh, micsoda gyönyörű játékszer ! De pont ezért nem kell fikázni semmit, megvan itt mindennek szépen a létjogosultsága. Oh, és igen, természetesen tudtam, hogy az OS X gyökerei BSD-szerűek. Egyébként, ők ügyesen csinálták, az iOS, meg az OS X is ügyesen kezeli az erőforrásokat. Vannak még előnyei, bár, soha nem használtam. Olyan dolgokkal, amit csak "hallottunk", mindig necces dobálózni.
szerk.: OFF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Update 08.23. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest