- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsolti1902 #10 üzenetére
Köszi.
Imádom ezt az autót. Egyszerű szerelni és ha nem az elmúlt 10+ évben elmaradt javításokat kell pótolni, akkor nem is vészes.
A design amúgy közelebb van a 30-hoz mint a 20hoz.1993-ban kezdték meg a formát tervezni. A sedanokat 97-óta gyártják.
Az én autóm 1998-as gyártású, 99-es forgalomba helyezéssel.
Durván repül az idő.updog(A Graffaló
), közelről látszódnak a kőfélévérődések, karcolások, rozsdafoltok a kasznin. Az utcán valaki szándékosan bele karcolt a szélvédőbe.
Plusz a beltér is felújításra szorul.
dabadab, Nálam az elmúlt 10+ év elmaradt karbantartásait, javításait kellett pótolni. Ezeken egyszer kell végig jutni és ha rendesen meg van csinálva, onnantól olyan hatalmas baja nem lehet. Ezek még faék autók. Tényleg csak az van benne amire szükség van.
-
válasz
Hieronymus #7 üzenetére
Ha taknyolnak javítás helyett akkor reális amit írsz. Olcsó, gagyi alkatrészek, amit nem muszáj azt nem is cserélik, mert majd legközelebb stb... Rendesen meg kell csinálni gyári vagy jobb alkatrészekkel és ugyan úgy időtálló lesz.
Én megmondtam a szerelőnek, nincs pénzem gagyira. Az alkatrészeket a feléből megúszhattam volna, de nekem az nem éri meg hogy 1-2 éven belül megint foglalkoznom kell vele.
-
válasz
Krugszvele #5 üzenetére
A modernebb autók jellemzően biztonságosabbak, mint a régiek.
BMW E46Cserébe a javításán súlyos szorzók vannak. Van olyan alkatrész, amin tízes a szorzó az említett két típusnál.
Ford Focus elég jó választás lehet, bár abból az MK1 nagyon durván tud rohadni. Ha sikerül jót kifogni, akkor nagyon penge a futóművük, pontos a kormányzásuk. Sokan meglepődnek, milyen jó is azokat vezetni.
-
válasz
Hieronymus #1 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest