- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
agoka07
senior tag
Le az össze kalappal
Egy kérdésem lenneA csiszolást, amivel az éleket lekerekítetted milyen célszerszámmal végezted?
-
HalasKYO
aktív tag
válasz
szaszlaci #26 üzenetére
Igen nekem is ez ütötte meg a szemem.
Mostani szakdolgozatomban van 2db B&C NDL51 es PA hanszórók (94dB/1W 400w terhelhetőség) vannak egy tölcséres magassal.
Aztán csak lestem hogy mennyivel fölötte vagy a 90dB nek
A kivitelezés szép, de kicsit kevés a beszakadás a görbén. -
szaszlaci
addikt
Hát nem 1 Watton
Valahol 85-86 dB/W környékén lehet.
Olyan mérésem sajnos nincs, de ott már úgyis beleszól az előlap, aztán a szoba, inkább mutatok egy T-S-t. Nem én mértem, és nem is ellenőriztem, csak pár helyen utána számoltam. Járatás utáni.
Sony 103:
Fs: 70.84 Hz
Re: 5.4 Ohm
Qms: 4.1
Qes: 0.7
Sd: 63.3 cm2
Vas: 4.7 l -
HalasKYO
aktív tag
Azt megkérdezhetem hogy ez a görbe milyen kimenő teljesítmény mellett született?
Illetve tennél fel olyant ahol 20-20kHz ig van feltüntetve a görbe? -
Champipi
aktív tag
Van egy elfekvő WinCLIO mérőszoftverem és illesztésem PC-hez, ha valakit érdele, privátozzon meg!
www.audiomatica.com
-
szaszlaci
addikt
Szia!
Azt hiszem, igazad lehet, lévén, hogy azóta lecsiszoltam -nem véletlen- és fújtam rá egy bőrszerű réteget, fehér zománccal. Nem radiátorra való, talán kevésbé vastag. Az eredmény valahol a fényes sima és egy ilyen felület közötti lett.
Bár az, hogy nem egy futószalagról jött le, sajnos minden pontján felfedezhető -
Kaiku
senior tag
válasz
szaszlaci #19 üzenetére
Szia.
A pigment alatt azt a részecskét értem, ami a fedést illetve a szín egy részét adja. A kézi munka nyomai alatt azt értem, hogy szerintem a megfelelő festék nem tüntetné el azokat a "hibákat" amikből látszik, hogy ez bizony fából készül és nem futószalagon, műanyagból. Számomra pont ettől lesz még értékesebb a kézzel készített termékek, ilyen a kovácsolt vas kapu is vagy a kézzel varrt patchwork takaró! Nézz meg egy régi, szépen kézzel készített bútort! A radiátor zománc festék, pedig fémre való, vastag. A festék keménységét inkább egy kemény lakkal valósítanám meg. Tényleg nem akarom leszólni a munkádat, csak sokat dolgozol vele és egy festékkel rontod el. A fényezés (festés) még a hangzásba is beleszól!!!
-
Kaiku
senior tag
Szép munka, sok kézimunkával. Azt viszont nem értem, hogy ha ilyen sokat dolgozol egy hangfalon akkor miért radiátor zománccal fested le!?
Pont az lenne a szép ha egy vékony, de szép pigmentes festék nem takarná el a kézi munka nyomait!!!
-
Revox66
tag
Tetszetős hangfalak lettek
Igényes és szép munka
-
szaszlaci
addikt
válasz
osztraksajt #14 üzenetére
perempe: jogos kérdés, de ezek a szórók valahogy egészen jól sikerültek! (A többi Sonyt én se nagyon erőltetném.)
-
perempe
veterán
igényes munka, de felvetődik bennem a kérdés, hogy megéri-e Sonyra építeni? szerintem nem...
-
osztraksajt
őstag
Különösen a festés ami tetszik, rettentő macerás akár csak ehhez mérhető simaságú íves felületet házilag előállítani.
-
szaszlaci
addikt
Nektek is köszönöm a gratulációt!
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Speeedfire #2 üzenetére
Jó cikk!
Speed: Te mindenhol ott vagy?
-
PR0JECTNR56
addikt
A forma nagyon el lett találva, gratulálok.
-
eclipse006
őstag
Szép lett nagyon, gratula hozzá!
-
hcl
titán
Zsír lett! Grat!
-
kovy79
őstag
Szép munka, emelem kalapom!
-
cannibal
senior tag
Ez előtt én is megemelem a kalapom. Szép munka.
-
aram01
nagyúr
tök jó
-
Speeedfire
félisten
Hogy mérted le a hangszóró jelét?
-
fero02
nagyúr
Ezt is megéltük.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- AM2 és AM"+ Ritka darabok!
- Új Google Pixel Buds Pro 2 bluetooth fülhallgató csak ki lett bontva 2026.09.04 ig gari
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- i5-6400
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !