Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz Gainka #54 üzenetére

"...szubjektív véleményt illeszteni bele teljesen fölösleges volt. A topoiklakók 99% elégedett a kártyával..."
    Ez nem úgy hangzott. Azért a 99% erős túlzásnak és általnosításnak hat, ha pl. a Zero Core problémákra rákeresek a neten.
    És épp a szubjektíves szövegrész előzi meg ami kissé visszatetsző. A hibák létezése tény, a 99% hibamentesség nem annyira...

• gbors

nagyúr

válasz Gainka #54 üzenetére

Dehogynincs, majdnem minden tesztben találsz több olyan játékot, ahol 50% körül / felett van az 1050 előnye. A különbség annyi, hogy nálam nincsenek olyan játékok, ahol egálban van a két kártya, ill. a 4GB-os 460 memória-előnye nem érvényesül.
    Erről amúgy eszembe jutott rápislantani a computerbase tesztre, ahol teszteltek 2GB-os 460-at, és az 1050 35%-kal volt gyorsabb nála. Hmmm.

A youtube-os példa lényegében CPU-teszt - az a scene simán megzabál egy 4GHz-es négymagost is.

Ez sem igaz mert 41-töl már van 4gb-os 460.

Uh. Az aktuális, teljesen idétlen magyar piaci árak szerint akarsz globális értékítéletet mondani a két kártya ár/érték-viszonyáról? A 4GB-os 460 119 USD-től indul, a 2GB-os 1050 meg 109-től. Mindkettő kapható is ennyiért a neweggen.

És igen, szerintem is nagyon félrevezető tud lenni a rosszul megválasztott beállításmix. Ezért írom le pontosan, hogy mit és milyen beállításokkal tesztelek. Azt mondod, van, aki csak ránéz a grafikonra, és fogalma sincs, mit is olvas? Hát kérlekalássan, ez engem marhára nem érdekel :D
    Amúgy a 18 TPUs mérésből 7-ben 30 FPS alatt megy a 460, és további 3-ban 30-35 között. Ez rajtam kívül valakinek feltűnt? :) Ez kicsit sem "félrevezető"?

(#55) fagy53: kitűnő! Pl. remekül megy rajta a DOSBox, ami mondjuk a 460-ról nem volt elmondható, és a Mahjonggban is kiváló FPS-eket produkál :D Lehet, hogy még a Ubisoftos Tetris is elfutna rajta, bár az állítólag minden gépen akad... De amúgy ja, elégedett vagyok vele, csak a drivernek olvass utána, mert néha van egy-egy defektes eresztés, és szegény anyám ne kapjon már csuklásgörcsöt emiatt.

Új hozzászólás Aktív témák