- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinkeltem az angol ebay-s linket,és ott akármelyik országra állitod a postaköltséget mindenhova 36.99 fontot ír ki,egyébként mindig azt az ebay-t érdemes nézni amelyik országbol akarsz vásárolni,mert a global ebay,vagy az ebay.com oldalon nem minden,például angol termék jelenik meg amit keresel
-
LÁZ
addikt
sztem lehet maga a posta miatt is, evidens, hogy mo-ról mo-ra olcsóbb, mint mo-ról a világvégére, mert ha ámerikát nézem, a legnagyobb cuccokat is képesek elküldeni 10 dolcsikért, határon belül, de nekem az már plusz 10k-ba van.
Legalábbis a józanparasztiész ezt diktálná, mondjuk egyszerűbb a vatera ilyen esetben, de sztem is az lehet , hogy a full eu-t nézte.
szerk. félreolvastam, a legegyszerűbb, ha rákérdezel
-
1.azért kerül az ebay-n sokba a szállítás,mert külön nem állitotta országra hanem egységesen az EU országaiba kerül 36.99 fontba:[itt]
2.vagy azért mert a vaterán is szokták csinálni,hogy például egy tablet-t árul pár ezerrel olcsobban mint mások,és ugy hirdeti,mint a vatera legolcsobb tabletje,miközben 5-6000ft-t állit be postára,
De rá kell kérdezni hátha kevesebbet számol postára
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest