Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinkeltem az angol ebay-s linket,és ott akármelyik országra állitod a postaköltséget mindenhova 36.99 fontot ír ki,egyébként mindig azt az ebay-t érdemes nézni amelyik országbol akarsz vásárolni,mert a global ebay,vagy az ebay.com oldalon nem minden,például angol termék jelenik meg amit keresel
-
LÁZ
addikt
sztem lehet maga a posta miatt is, evidens, hogy mo-ról mo-ra olcsóbb, mint mo-ról a világvégére, mert ha ámerikát nézem, a legnagyobb cuccokat is képesek elküldeni 10 dolcsikért, határon belül, de nekem az már plusz 10k-ba van.
Legalábbis a józanparasztiész ezt diktálná, mondjuk egyszerűbb a vatera ilyen esetben, de sztem is az lehet , hogy a full eu-t nézte.

szerk. félreolvastam, a legegyszerűbb, ha rákérdezel
-
1.azért kerül az ebay-n sokba a szállítás,mert külön nem állitotta országra hanem egységesen az EU országaiba kerül 36.99 fontba:[itt]
2.vagy azért mert a vaterán is szokták csinálni,hogy például egy tablet-t árul pár ezerrel olcsobban mint mások,és ugy hirdeti,mint a vatera legolcsobb tabletje,miközben 5-6000ft-t állit be postára,
De rá kell kérdezni hátha kevesebbet számol postára
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700X3D/GeForce RTX 4070 12GB/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Ryzen 5 4500/ GeForce RTX 3070/16GB DDR4 RAM/512GB M.2 SSD konfig eladó sok-sok garival
- Új, fóliás SAPPHIRE PULSE RX 9070 XT PULSE 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Thrustmaster t300 bázis
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi