Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
üdv
ha a "magyar" ebay-re regelek be az ottani regisztrációmat fogom tudni használni a .com és .de oldalon is?
THX a választ
-
Emi1986
tag
Köszi a válaszod!
Írtam az eladónak aki a távolkeleten lakik. rákérdeztem, hogy nála mit takar ez az "Economy Int'l Shipping"
A válasza csak ennyi volt : "we have free shipping by Singapore Post registered parcel"
Ezek szerint ajánlva adja fel a csomagot, de nem lesz rajta követés. Nekem az mondjuk nem is fonros, a lényeg, hogy ne ragadják magukhoz a szarkák.
Regisztrálva lesz , szóval tuti, hogy ideér nem?
-
Peter789
senior tag
mondhatni vicc...
katt vs. katt - 8500-9000 HUF vs. 3500 HUF...
és ez a vatera hirdetés még a jobbak közül való, mert a hirdetés szövege alapján legalább itthoni készletből dolgozik és azonnal küldi, de sok hirdető hasonló vagy akár még durvább haszonkulcs mellett ráadásul pofátlanul hongkong-ból egyenesen a vevő nevére rendeli a cuccot, így a vevő szívja meg ha még ráhúzzák a vámot, áfát, meg heteket várhat rá... a korrektebbek legalább leírják mindezt a hirdetésükben, de sok suttyó elhallgatja...
-
LÁZ
addikt
válasz
Peter789 #228 üzenetére
nálam a kinai-japó mindig megjön 10nap alatt, és általában tracking van, szeretem látni, hogy merre jár éppen, de pl legutóbb az volt, hogy az eladó nem adta meg egyből, és mikor rákérdeztem, hogy mi van, kiderült, hogy full másik országba lett küldve...
ps. mondjuk a japóknál ntom , hogy melyik mi, mert eddig minden rendelésemhez kaptam számot, igy láttam merre van, és nem késett egyik sem.
-
Peter789
senior tag
usps link - amcsiban lehet így kezelik, de a kínaiaknál az eco mindig a tracking nélkülit jelenti, a standard elvileg az ajánlott, de jobb rákérdezni mert sokan elsumákolják különben...
egyébként nem feltétlenül előny a tracking number - az ilyen küldeményekről feltételezik a vámosok hogy értékesebb, ezért szeretik megfogni, nézegetni őket. az eco csomagok általában gyorsabban átcsúsznak - 2-3 hét alatt ideérnek kínából, míg a tracking-esek a magyar vámosok miatt sokszor 4-5 hétig is keringenek - még ha végül tovább is engedik lehúzás nélkül... ha pedig vámeljárás alá is vonják, akkor az újabb 1-2 hét + lóvé...
-
Peter789
senior tag
normál esetben az eco a sima küldés, a standard a követőszámos - de ha nem írja le egyértelműen az eladó hogy hogyan küldi, akkor inkább kérdezz rá
gödi ismerős panaszolta pl, hogy cirka semmi nem érkezik meg hozzá ha nem ajánlott - valószínűleg lehet(ett) arrafelé egy szarka a rendszerben. nekem érdre minden megjött eddig... (több tucat csomagom jött már eco-val kínából)
-
LÁZ
addikt
itt vannak az MO-ra vonatkozó postaktsg-ek, és változatok, az economy - standard között csak a kézbesitési napok számában van különbség, a priority az elsőbbési ugye, de a lényeg, hogy az eladónak irni kell, hogy adjon csomagkövetést hozzá - tracking - , igy nyomon tudod követni itt , bárhonnan is küldjék.
szerk. de ami nemzetközi küldemény, ahhoz jár a nyomkövetés, legalábbis én igy tudom, az árak meg mérettől függenek, szal a legolcsóbb a Priority Mail® International Small Flat Rate Box - 17 usd - . Tehát minél kisebb dobozban küldik el, annál kevesebb a ktsg.
-
Emi1986
tag
Sziasztok!
Meg tudja mondani valaki, hogy mi a különbésg a két szállítás között?
Economy Int'l Shipping vs Standard Int'l Shipping??
Melyiken van követés, melyiken nincs?
Nekem csak az lenne a lényeg, hogy ajánlottan jöjjön és tuti, hogy ideérjen. Melyiket válaszam?
Van más szállítási mód amit ajánlotok, ami biztos ideér magyarországra és nem utolsó sorban olcsó?
Előre is köszi.
-
dave666
aktív tag
Köszi a hasznos írást
-
Klinyo
csendes tag
Köszönöm a válaszokat! Asszem majd megpróbálkozom vele. Kalandra fel!
-
válasz
Crystalheart #216 üzenetére
ha fenn vagy az ebay-n,akkor a magyar ebay-töl tudsz kérni segítséget,nekem is küldtek,és leirták mit hogy kell csinálni,[itt]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Hogyan csináljuk hatékonyan, egyszerűen? Tanácsok, tapasztalatok, intelmek!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Energiaital topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Mikrotik routerek
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- iKing.Hu - Garmin - Fenix 8 Amoled Sapphire 51mm - Használt, karcmentes
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest