- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BDave
őstag
A Location résznél kiválasztottam az Available to: Hungary-t és így már csak azokat listázza ki. De mintha én ezt egyszer már próbáltam volna és nem ezt az eredményt hozta. Na mindegy, most jó.
McSpy: igen, amit linkeltél, azt találtam meg.
És nem lehet elmenteni, hogy ezután mindig így keressen és ne kelljen ezt beállítani? Mert a Save search csak az aktuális keresést menti el.
-
BDave
őstag
Az első találat mind a két listában szerepe. Holott: "Ships to: United States"
-
BDave
őstag
Ezt már próbáltam. Ha ott bepipálom a Worldwide-ot, akkor attól még kidob olyan találatokat, amiket pl. csak USA-ba postáznak ki.
Legalábbis még mindig van olyan termék, amire ha ezután rámegyek, akkor: "Ships to: United States". Ha rámegyek a Shipping and payments-re, akkor pedig ez fogad:
"Shipping cannot be calculated for your area. You can contact the seller - opens in a new window or tab for additional shipping costs and services."Vagyis lehet, hogy elküldené Európába is? De nem hiszem, mert akkor az lenne ott hogy "Ships to: USA, stb.. Europe"
-
gabo9201
senior tag
Na mindegy akkor inkább megveszem, mert angolul nem nagyon tudok.
Így sincs rossz árban, mert 7.500-be jön ki. Itthon meg a legolcsóbb helyen is 10.000+ posta körül van.
Csak megtévesztő volt, mert csak a dollár jelet figyeltem és azt, hogy előtte ott van, hogy AU azt nem. Legközelebb figyelmesebb leszekMod.: Ki is fizettem.
(#94) Melack
Annyira nem gáz, mert 50Ft-al kerül többe, mint gondoltam. Csak már a 7.000-et is nyögvenyelősen fizettem volna ki érte. Egy ilyet vettem volna inkább.
Ez 6.000-ből kijött volna, viszont nem tetszik annyira és valószínűleg jóval lassabb is. -
amper78
csendes tag
Koszi a valaszt. de.... Nekem nincs olyan menupontom(Top up), csak olyan, hogy add funds. Ahol is ezt irja:
"PayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account.
When you make a payment, PayPal charges the buyer's credit card and instantly credits the seller's PayPal account."
Ebbol azt veszem ki, hogy ha vasarolok valamit akkor egybol leveszi a kartyamrol az osszeget. Javitsatok ki ha tevedek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest