- Telekom MultiSIM "legó" avagy hogyan cseréltem meg az elsődleges eSIM-emet
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Biztosítások
- Szólánc.
- Kínai erősítő vásárlási tippek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Köszi, tetszene...de mivel vezeték nélküli, megy bele 2 elem, és emiatt nekem "nehéz" lesz (kényelmetlen). Egy Aliexpress-es csodát használok, amit silent-ként hirdettek. Részben az is (jobb-bal gomb), de a görgögomb nem
Egyelőre még elvagyok vele, de néha duplán kattint, szóval elkezdtem keresni az utódját.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Napelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom MultiSIM "legó" avagy hogyan cseréltem meg az elsődleges eSIM-emet
- Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,128-512GB SSD,Jó akku
- Szép újszerű Acer 15.6" FullHd IPS,6.gen.core i7 (4X3,1Ghz)8-16GB RAM,240-1TB SSD
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Játékos DELL XPS,4K Érintős,core i7 6820HQ,GTX960 VGA,vil.bill,16GB RAM,SSD,ÚJ AKKU,szép
- Asus,corei5 ,IntelHD VGA,8-12GB RAM,SSD,jó akku, szép állapot