Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecus
őstag
válasz Silent77 #59306 üzenetére
"Orico hosszabító Tökéletes!"
Ugye jól értem, hogy ebbe védőföldes készülék nem mehet?
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
veterán
-
XtremLor
őstag
válasz Silent77 #59566 üzenetére
Hat igen, amit ok ajanlanak az a ESHD [link] Az arak kicsit borsosak....
Ma jott alirol aug 16 rendelt ultrahangos parasito(usb tap), snapup-ban lattam meg, de dragaltam pont kifogtam akciosan $ 4.44+ $ 1.68 trackinges csomagkent erkezett. Toltottem bele egy kis vizet es egy kis borsmentas olajat, dekorativ menet kozben vilagit is, szepen latszik a goz! Tartossag meg kerdeses, a dobozba gyarilag 2 filter van tehat +1 jar hozza!
"Legen...Wait for it...Dary"
-
dugesz77
őstag
válasz Silent77 #59610 üzenetére
Itt lehet tronsmart készletből darabra is vásárolni csak drága a posta. Nillkint meg drága meg a múltkori malőr miatt már nem is vennék. 50cm az hosszú már? Az van Ugreen-ből és az igen jófajta. Vagy 3DB Orico 6$. Bár a márka jó a kábeleit még nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Silent77 #59656 üzenetére
rendesen linkelni meg a macska fog Original XiaoMi Bluetooth V4.0 Mi Smart Weight Scale by 4 x AA Battery
- WHITE"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Tomi0703
addikt
válasz Silent77 #59610 üzenetére
Neked is tonkrement a Xiaomi pb-hez kapott? Nalunk eddig 3-bol 2 tonkrement.
Amugy BG-n van Xiaomi 20 centis, mas mint ami a pb-hez jar. Vagy az egyik kollega tesztelte az 1 dollar koruli ebayos 20 centiseket, ha hazaertem visszakeresem, de ugy emlekszem azok is atviszik majd a 2A-t. Egyet rn is rendeltem, bar nem en hasznalom.
Szerk.: Kozben tovabb olvastam, akkor mar targytalan.
[ Szerkesztve ]
-
-
zoltan6
őstag
válasz Silent77 #59701 üzenetére
Nem tudom hogy csináltam? de engedte a kupont CN warehouse-al. lehet telefon appon beraktam a kosárba asztalin meg alkalmaztam a kupont,vagy azóta észrevették a bakit,aztán már nem engedi.
vip3 kedvezmény pld.blitzwolf tyoe c-micro usb adapter 665ft 1035ft helyett
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz Silent77 #59701 üzenetére
Lehet közben más is megtalálta itt vannak a VIP akciók különszedve.
-
bippeti
tag
válasz Silent77 #59955 üzenetére
Ezen az oldalon 790-ért látom a legolcsóbbnak. Ki lehet hozni 300-ból is?
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Silent77 #59955 üzenetére
Ország településeinek hány százalékát is fedi ez le?
Költői kérdés volt , amíg nem országos addig nem opció (hozzám a legközelebbi is 65Km)Amúgy a posta sokkal jobb ahogy nézem mert itt sehogy nem lehet bizonyítani hogy ,
-a rókások nem e pakolták ki a csomag tartalmának felét, nincs megmérve a csomag (súly)
-és mivel nem kell ráírni semmit a dobozra simán keverhetik a dobozokat és nem is fogják tudni visszakeresni mert nincs semmi a csomagra írvaÍgy hárítják át a felelősséget a küldőre meg a vevőre, rendezzék le egymás között, és lehet hogy náluk volt a hiba/enyves kezű
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Silent77 #59974 üzenetére
Nem is azért, de mindig olyan mintha csak nagyvárosokból állna az ország, posta meg szinte mindenütt van
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Silent77 #59987 üzenetére
Már elment , volt rá jelentkező bőven
Amúgy ez a cím nélküliség elég nagy rizikó mert simán teríthetnek így illegális dolgokat is rajtuk keresztül
[ Szerkesztve ]
-
bippeti
tag
válasz Silent77 #60351 üzenetére
Ugyanilyen BT-t kerestem, azt olvastam, hogy létezik utánzat verziója olcsóbban, nem tudom, hogy ez így van-e és hogy az általad linkelt az eredeti-e, vagy a másolat.
A BT topic-ban pár hete éppen erről a készülékről kérdeztem, majd az utánaolvasás után rendeltem is egyet, még az előtt, mielőtt megérkeztek a kontra érvek.
Ugyanakkor azt sem tudom, hogy a kontraérvek az eredeti, vagy az utánzatok alapján születtek, szóval a döntéshez való infók olyan nesze-semmi...
De az is lehet, hogy 20 dodóért még az utánzat is megérheti, ez nyilván igény-függő dolog. -
bul07
nagyúr
válasz Silent77 #60464 üzenetére
Közben még ezt is találtam [link](szállítás ár alacsonyabb)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- XPEnology
- Milyen egeret válasszak?
- Az NVIDIA szerint Trump kormánya alatt is folytatódik a globális együttműködés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sorozatok
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest