Hirdetés

2019. október 18., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-04-10 11:57:58

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24019) elszabi válasza Silent77 (#24017) üzenetére


elszabi
(tag)

biztos én vagyok túl szkeptikus, de sztem felhúzzák a termékek értékelését. összevetve pl. az amazonos értékelésekkel, ott az emberek egy átlag feletti, de jónak tartott termék esetében 60-70%-ban adnak csak 5*-ot, a többi értékelés inkább jónak tartja a terméket, de vannak mindig elégedetlenkedők v. csak kekeckedők, akik lehúzzák. addig ez a BG esetében 90, de néha 95% feletti a teljesen elégedettek száma.

kivételeket persze lehet találni, de elég végignézni a top seller kategóriát, nagyon egyöntetű az értékelés.

ez nekem túl szép, h igaz legyen. az általam megtapasztalt emberiség nem ilyen. :)

ettől persze még lehet jó egy adott termék. gyanúm szerint azonban a BG esetén ez üzletpolitika, marketingfogás. vagyis minden nagyon szuper, így lehet több terméket eladni. hátránya a dolognak, h maga az értékelés hiteltelen lesz. vagyis nem ad iránymutatást, h mennyire jó v. rossz az adott cucc. máshol kell utánajárni, h miket mondanak róla.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.